Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

8 + 2 parasta kakkua kevään ja kesän juhliin


Kevään ja kesän juhlakausi on jo aivan oven takana! Kokit ja potit -blogin Hannele julkaisi mainion postauskoonnin juhlakauteen sopivista ihanista kakuista. Suurena kakkufanina innostuin postausideasta kovasti ja halusin tietysti kaivella näitäkin blogiarkistoja ja koota teille omat vinkkini kevään ja kesän juhliin. Olin niin malttamaton, etten pystynyt pitäytymään Hannelen tapaan viidessä kakussa, vaan kokosin tähän omasta mielestäni 8 parasta kakkuideaa sekä bonuksena vielä 2 suolaista kakkua kaupan päälle.

Tässäpä siis Hellan ja houkutuksen 8 + 2 parasta kakkua kevään ja kesän juhliin:


1. Kesäinen kulhokakku - kaunis, helppo, herkullinen, hauska. Kulhokakku kaavitaan tyhjäksi joka juhlissa.

2. Kesän paras suklaakakku - siis oikeasti paras täytetty suklaakakku, jonka tiedän. Takuuvarma hitti!

3. Nutella-juustokakku - taivaallista, mitä muuta voin sanoa.

4. Vohvelinakukakku - herättää aina ihastusta, ja on erityisesti lasten suuri suosikki!


5. Banaanikakku - tai banaanileipä, jonka päälle levitetään nokare Nutellaa. Banaanikakun maku on yksi parhaista, mitä tiedän.

6. Mustikkamarmoroitu rahkakakku - meidän perheessä todellinen juhlien vakiokakku, johon voi aina luottaa ja joka maistuu joka ikinen kerta aivan yhtä ihanalta.

7. Juhlava kesäkurpitsakakku - on kuin porkkanakakku, mutta kesäkurpitsasta. Maukas, mehevä ja herättää joka kerta ihmetystä ("siis onko tässä oikeasti kesäkurpitsaa?").

8. Tiikerikakkupalat vadelmilla ja mascarponella - teen usein juhlien toisen kakun pellille, sillä kakkupalat ovat riittoisa ja helppo tarjottava. Tuoreet vadelmat raikastavat palaset ihanan kesäisiksi.


Ja bonuksena:

Kreikkalainen voileipäkakku on yksi parhaista tekemistäni voileipäkakuista! Herkullinen kreikkalaishenkinen kasvistäyte sekä helpot mutta näyttävät koristeet ovat tämän kakun salaisuus.

Antipasto-rieskakakku tehdään puolestaan isoista riekalevyistä ja täytteessä maistuu aurinkokuivattu tomaatti ja gorgonzola. Ja koristelussa ei kitsastella, tämä kakku on varsinainen kaunotar!
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kiva idea koota yhteen kesän parhaat kakkureseptit! Taidan itsekin napata tämän postausidean blogiini. Ja nappaan myös ainakin tuon suklaakakun reseptin. Ja ehkäpä myös tuota rieskakakkua on maistettava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin, innostuin heti kun Kokkipottilassa tämän näin! Mietin tässä juuri omia kesän tulevia juhlia, että mennäänkä näillä tutuilla ja hyviksi todetuilla kakuilla vai uskaltaudunko kokeilemaan jotain ihan uutta...

      Poista

Follow @hellajahoukutus