Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Mitä sitä on kokkailtu näin kesän loppupäivinä viimeisen seitsemän vuoden aikana? 
Otetaas kurkistus blogin arkistoihin muistelumaanantain merkeissä:

2017

Tämä on kesän (ja samalla kaikkien aikojen) paras suklaakakku, jota tarjottiin pikkukokin kolmevuotissynttäreillä. Rakastan tätä kakkua ja sitä, miten tämän kanssa ei vaan voi mennä pieleen. Kaunis, herkullinen ja helppo. Takuuvarma juhlapöydän kuningatar.

Ohje täällä.

2016

Lapsuuden herkkuni oli pakastekesäkeittokuutio, jota lämmitin mikrossa koulupäivän jälkeen. Pari kesää sitten tein elämäni ensimmäistä kertaa kesäkeittoa ihan itse ja alusta saakka. Se oli juuri niin hyvää kuin muistinkin. Tämä kesä meni ilman, kenties syysversiona joskus syksymmällä?

Ohje täällä.

2015

The banaanipannarit ovat ikisuosikki meidän keittiössä. Rakastan kaikenlaisia pannareita ja näitä on niin ihana tehdä, kun voi syödä hyvällä omallatunnolla vaikka kuinka ison pinon. Pikkukokillekin maistuu sekä kylmänä että lämpimänä, kylkeen iskemme usein marjoja ja ison nokareen vaniljaista proteiinirahkaa. Samalla ohjeella on tehty myös banaanivohveleita, huippuhyviä nekin!

Ohje täällä.

2014

Neljä vuotta on kulunut pikkukokin ristiäisistä - miten aika rientääkään! Ristäispöydän marjatrifle oli todellinen herkku, joka kaavittiin kulhostaan viimeistä pisaraa myöten. Aika samantyyppinen on muuten tänä kesänä tekemäni kulhokakku, iso peukku helpoille kulhoon koottaville herkuille.

Ohje täällä.

2013

Vuodelta 2013 en löytänyt reseptiä näiltä päiviltä, vaan reissufiiliksiä kesälomamatkalta Kroatiasta. Kroatian kristallinkirkkaat vedet ja Dubrovnikin kauneus veivät todella sydämen, sinne pitää ehdottomasti palata jonain päivänä uudelleen. Tässä postauksessa kävin läpi Dubrovnikin ravintolavinkkejä. Viidessä vuodessa saattaa kaupungin ravintolaskene olla muuttunut vaikka ja mihin, mutta vinkit kannattaa kuitenkin kurkata läpi, jos Dubrovnikiin olet suuntaamassa. Kuten niin monessa muussakin kaupungissa, suurten kävelykatujen turistiravintolat kannattaa jättää väliin ja uskaltautua pienemmille kujille. Sieltä löytyy helmiä, ja herkullisia sellaisia. ;)

Vinkit täällä.

2012

Oi, onpas hellyttävän simppeli iltapalaleipien ohje tässä näin. Lämpimät voileivät ovat kyllä todellinen klassikkoherkku, joita voi tuunata vaikka mihin suuntaan. Nämä on täytetty tomaatilla ja mozzarellalla, kuten kuvan tekstistä näkee (ai että, miten kiva sydänkin siihen piirretty).

Ohje täällä.

2011

Katsauksen päättää varsinainen tv-tähti eli Keith Armstrongin juustokakku. Keken Neljän tähden illallisessa loihtimaa kakkua kuvattiin parhaaksi juustokakuksi ikinä eikä kehu kovin kauas osu. Muistelen tämän maistuneen todella erinomaiselta, mutta täytyy samaan hengenvetoon myöntää että tämän jälkeen on tullut leivottua niin monia herkkullisia juustokakkuja, että vertailua on vaikea tehdä. Kuva ei tee kakulle oikeutta, uskaltaudu silti kokeilemaan.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus