Kun Oltermanni ja kalkkunaleike alkaa kyllästyttää, iltapalaleipiin laitetaan täytteeksi tomaattia ja mozzarellaa. Ja koko ihanuus hetkeksi uuniin. Todella hyvää!! Tämä maukas idea tuli Annemilta, kiitos! Saman postauksen fetakääröt lähtevät kokeiluun tällä viikolla...
Tomaatti-mozzarellaleivät
6 kpl ruisleipää
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
kevätsipulin vartta
1 pkt mozzarellaa
1/2 sitruunan mehu
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa
Valuta ruisleiville ohuesti oliiviöljyä. Kuori ja puolita valkosipulinkynsi ja sivele oliiviöljyä leivälle kynnen leikkuupinnalla. Kuutioi tomaatit ja mozzarella sekä pilko kevätsipulin varret ja hienonna basilikan lehdet. Sekoita ne yhteen kulhossa, purista joukkoon sitruunan mehu ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Laita seos ruisleipien päälle ja ruiskauta päälle vielä vähän oliiviöljyä ohuena nauhana. Paista uunissa, kunnes juusto on hieman sulanut ja saanut väriä.
Mmmmm.... <3
Nam nam nam! olisipa noita aamupalaksi tänään :)
VastaaPoista