Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Helppo herneremoulade ja paistettu lohiOnko teillä samaa kastikeongelmaa kuin minulla? Että ette keksi, mitä kastikkeita ruokien lisukkeeksi tekisitte? Minulla tällainen ongelmanpoikanen todellakin on, sillä olen jostain syystä tosi huono kehittämään kastikkeita aterian kylkeen, on sitten kyseessä lämmin tai kylmä kastike. Menen aina niillä yksillä ja samoilla sooseilla, kuten ihan parhaalla fetakastikeella (joka on siis m a a i l m a n parasta, mutta ei sitäkään nyt ihan joka ruoan lisukkeeksi viitsi valmistaa) ja valmiilla maustetuilla kermoilla.

Kastikerepertuaariani pitää siis ehdottomasti kasvattaa. Viime viikonloppuna sain onnekseni siihen yhden uuden ihanan kastikkeen, helpoista helpoimman herneremouladen. Tämän laitan todellakin muistiin taskunpohjalle, niin nopea valmistettava ja herkullisen makuinen kastike se oli! Me söimme ensimmäisen satsin paistetun lohen lisukkeena, loput kastikkeet kaavin illan dippilautaselle ja seuraavan päivän salaatin kylkeen. Remoulade sopi lohen seuraksi todella hienosti, se oli maukasta ja raikasta ja tuo tuttuun lohen makuun sitä pientä kivaa vaihtelua. Onko muuten muita, joiden mielestä paistettu lohi on aivan parasta? Voisin syödä tällaisen ateriakokonaisuuden vaikka joka päivä, ei tekisi ollenkaan tiukkaa.

Nappaa ihmeessä ohje testiin, uskon että ihastut tähän vihreään hurmuriin!


Herneremoulade

200 g herneitä
1 dl majoneesia (Hellman's)
1/2 dl kermaviiliä
1/2 tl dijon-sinappia
suolaa

Soseuta sauvasekoittimella sulatetut herneet, majoneesi, kermaviili ja sinappi. Mausta suolalla.

Paistettu lohi
neljälle

600 g lohifilettä
1 rkl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Paista lohifileet molemmin puolin rasvassa kypsiksi ja rapeapintaisiksi. Lohi saa jäädä keskeltä aavistuksen jopa raa'aksi ennemmin kuin liian kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus