Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kolmen vuoden suosikit (ja arvonta!)


Tänään on Hellan & houkutuksen 3-vuotissyntymäpäivä!

Onnea, onnea rakas blogini!

Kolme vuotta on hurahtanut ohi silmänräpäyksessä ja bloggaamisesta on tullut kovin tärkeä osa elämää. Keittiössä ei tulisi häärättyä läheskään näin paljon, ellei olisi tätä ihanaa nurkkausta, jonne jakaa kokkailuelämyksiä ja -onnistumisia (ja välillä epäonnistumisiakin). Teitä lukijoita kertyy koko ajan lisää ja lisää niin itse blogin kuin Facebookin ja Bloglovinin puolella. Kaikille teille suurensuuri kiitos ja halaus - on ilo kun käytte lukemassa reseptejäni ja kommentoimassa juttujani <3

Synttäreiden kunniaksi ajattelin listata tähän Hellan & houkutuksen viisi kaikkien aikojen suosituinta postausta kuluneen kolmen vuoden ajalta.


1. Jauhelihatäytetyt letut

Jauhelihatäytettyjen lettujen ohje on blogin ehdoton suosikkiresepti. Sitä on katseltu kolmen vuoden aikana lähes 17 000 kertaa. Täytettyjä lettuja olen tehnyt monesti tämän jälkeenkin ja ne maistuvat kyllä aina yhtä herkullisilta. Parasta on se, että lettukasasta voi aina jättää pari lettusta jälkiruoaksi mansikkahillon kera mutusteltavaksi! :P


2. Feta-pinaattipiirakka

Feta-pinaattipiirakka on ihan ensimmäisiä reseptejä, joita blogissa julkaisin. Muistan, miten tuona kesänä piirakkaa tuli tehtyä todella moneen otteeseen. Se on niin helppo ja hyvä - piknikille, kahvipöytään tai vaikka lounaaksi!


3. Virkkaa matto!

Aina silloin tällöin olen julkaissut blogissa myös joitain käsityö- / DIY-juttuja, vaikken mikään varsinainen käsityöihminen olekaan. Matonkuteiden virkkaus on minulle sopivaa hommaa ja kuteista on valmistunut monia koreja ja mattoja. Tämä virkatun maton ohje on ollut viime aikojen ehdottomasti katsotuin juttu. On ollut ihanaa huomata, miten ohjeen avulla monet ovat innostuneet virkkaamisesta ja huomanneet miten helppoa se on!


4. Parhaista parhain porkkanakeitto

Parempaa porkkanakeittoa ei ole vieläkään tullut vastaan - tämä on ihan ykkönen!


5. Uskomattoman helppo Caesarkastike

Kunnollisen Caesar-kastikkeen valmistaminen on ikuinen haaste, jossa välillä onnistuu ja välillä taas ei. Tällä ohjeella onnistuu varmasti! Vaikkei kyseessä ole aivan ehta ja alkuperäinen Caesar-kastike, tämä on niin mainio feikkiversio, että oksat pois.

Pinnan alla kytevät myös...

Vaalea sangria
kesän herkullisin juoma

Katkarapukimara ja poromousse
kaikkien mössöjen ja soosien ystäville

Chorizo-tomaattipasta
viime vuoden suosituin pastaresepti meidän keittiössä

Keith Armstrongin juustokakku
Keken Neljän tähden illallisella valmistama juustokakku on taivaallisen hyvää

Rahka-omenapiiras
parasta omenapiirakkaa, jota olen maistanut

Löytyykö tästä listasta oma suosikkisi? Vai oletko löytänyt blogini avulla jonkun muun herkkureseptin, josta olet erityisesti pitänyt? Kuulisin oikein mielelläni teidän suosikkejanne matkan varrelta, joten...

...laitetaanpa synttäreiden kunniaksi Hellan & houkutuksen ihkaensimmäinen arvonta käyntiin!

Jätä kommenttiboksiin terveiset, minkä ohjeen sinä olet blogistani löytänyt ja hyväksi havainnut. Muitakin terveisiä tai toiveita tulevia postauksia varten saa toki laittaa. Muistathan jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvon paketin, josta löytyy...


... tämä ihana valkoinen sinkkiämpäri sekä Aarikan Aarrekaappi-keittiöliina! Ämpäri on todella suloinen sisustuselementti (halkaisija 18cm ja korkeus 10cm) ja Aarikan liinasta löytyy kaunis mustavalkoinen kuvitus. En malta odottaa, että pääsen arpomaan tämän paketin teille jollekin!! :)

Kommentointiaikaa on torstaille 5.6. ja arvonnan teen pe 6.6.

Jihuu, ihanaa kolmevuotispäivää ja ei kun suosikkeja listaamaan!
QuickEdit
Mona
31 Comments
Share :

31 kommenttia:

  1. Isosti onnea 3-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  2. Onnea!! :) mulle ei ole jäänyt yhtä tiettyä reseptiä mieleen, mutta olet monta kertaa inspiroinut kokeilemaan jotain hieman unohtunutta raaka-ainetta. Ohjeesi ovat aina loistavia, selkeitä ja sopivan arkisia, siis pelkästään hyvällä tavalla. Tämä onkin ainut ruokablogi, jota seuraan.

    VastaaPoista
  3. Olen ennenkin käyttänyt blogisi kohdalla sanaa luottoblogi, erityisesti mitä tulee kivoihin perjantai-illan syömisiin. Toki muihinkin hetkiin on herkkuja löytynyt! Viimeksi kokatuista tulee mieleen jokirapu-vuohenjuustosalaatti ja kasvishampurilaiset. Kaikista ohjeista iso kiitos!
    Oletko koskaan tehnyt täytettyjä sipuleita? Kesäkurpitsat, munakoisot ja paprikat olen kokeillut mutta nyt tahdon lautaselle tätä italialaista herkkua. Täydellisen reseptin metsästys on käynnissä..! Tästä taisi siis tulla postaustoive :) Hanna

    VastaaPoista
  4. Blogistasi olen löytänyt monia kivoja reseptejä. Yksi suosikkini on raparperi-murupiirakka, nytkin taas ajankohtainen ja hyväksi havaittu. Tulee herkku, mehevä piiras. Seurailen lähes pvittäin blogiasi,ja kiitos sinulle jaksamisestasi jakaa ohjeita meille muillekin. =) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin eniten kotimyslistä ja tuo matto inspiroi muakin kokeilemaan kude virkkausta.

    VastaaPoista
  6. Onnea!
    Tuo banaanikakku on aivan älyttömän hyvä, testattu on!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Juurikin tuo porkkanakeitto on lempparini! Paras mitä olen testannut (:
    nelli.melanen@gmail.com

    VastaaPoista
  8. En ole vielä kokeillut mitään, mutta tuo jauhelihaletturesepti rupesi kyllä kovasti kiinnostamaan :) mukana arvonnassa. s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Onnea 3-vuotiaalle, jauhelihatäytetyt letut näyttävät herkullisille =).
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Vasta löysin blogiisi kun etsiskelin uutta raparperi-ohjetta ja tuon edellisen ohjeen houkuttamana klikkailin itseni tänne, pääsee varmasti kokeiluun kuin myös tuo porkkanakeittokin!
    maisamiisa@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Tahmea suklaa-banaanikakku :) vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Juuri muistutit mieleeni raparpericrumblen, kun selailin ohjeita, mitä tehdä meidän innokkaasti kasvavalla raparperilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä onnittelut kolmevuotiaalle. On ihan totta, mitä sanoit - ilman blogia tulisi todennäköisesti kokattua useammin samoja ruokia. Nyt bongaa tasaisesti kaikkea uutta testattavaa.

      Poista
  13. Porkkanakeitto on ehdoton lempparini! :P Nam!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  14. onnea 3-vuotiaalle! paljon löytyy hyviä reseptejä, mutta lemppari on bbq-chicken pizza :) tätä pizzaa on tullut tehtyä monen monta kertaa, joten kiitos!

    VastaaPoista
  15. Onnea 3-vuotiaalle!
    täällä on ollut vuosien saatossa paljon hienoja reseptejä. vaikea valita yhtä. kaikki keitot ovat varsinkin lähellä sydäntä.

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  16. Mielelläni haluaisin kokeilla kaikkia ohjeita mutta kun aikaa ei riitä :D ohjeen porkkanakeittoa olen tehnyt lukuisia kertoja, juuressipsit ja chili-paprikalohi ovat myös suosikkejani. Toivoisin sinun tekevän jonkin sortin keittiöpostauksen, haluaisin nähdä missä näitä herkkuja valmistuu. severi.kurkinen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  17. Tahmea suklaa-banaanikakku
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Paljon onnea! Pidän selkeistä kuvistasi. Viimeksi tein nutella-suklaapaloja. Menivät hetkessä nuorison herkutteluun.

    VastaaPoista
  19. Onnea hienolle blogillesi! Lemppari reseptini näiden kolme vuoden aikana on ollut ehdottomasti Välimeren foccacia! vera.pohjonen@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Namasten rapeakuoriset sämpylät ja tahmea än suklaabanaanikakum olen pistänyt korvan taakse joita aion testata jossain vaiheessa!

    kaisa.p@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Onnea upealle blogillesi. Olen testannut tosi montaa ohjetta, ja en ole kertaakaan pettynyt, ohjeet ovat selkeitä ja lopputulos maukas. Eniten olen tehnyt porkkanasosekeittoa ja toukokuun ohjeista on tullut tehtyä parsapastaa pekonilla ja pinaatilla, tänään testasin raparperi-mansikka paistosta, kyllä oli hyvää, ei jäänyt ainoaksi kerraksi.

    VastaaPoista
  22. Synttärionnittelut! Niin paljon on hyviä reseptejä että parasta on todella vaikea päättää, jatka samaan malliin! :)

    sanna.liikanen@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Porkkanakeittoa kokeilen huomenna!! :) jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Olen kokeillut vähän sitä ja tätä, muokaten vähän reseptejä sen mukaan, mitä kaapista on löytynyt. :)

    linnuton.puu@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnea kolmevuotiaalle ja kiitos ihanan raikkaasta ja inspiroivasta blogista :)

    VastaaPoista
  26. Blogisi löysin vasta äskettäin Broileri-pinaattipasta-ohjeen kautta ja siitä on tullut yksi lemppareistamme. Ehdottomasti haluan jatkossa testata muitakin reseptejä :)
    Ihana blogilöytö, onnea vuosipäivästä!

    taitsu77@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Heippa Mona ja ONNEA!

    Olemme yhdessä lukeneet blogiasi alusta asti ja yksikään juttu ei ole jäänyt huomiotta. Blogisi on iloinen, aurinkoinen ja inspiroiva. Lapsiperheellisenä ei aina olla voitu tehdä niin paljon erilaisia reseptejä, kuin oltaisiin haluttu, mutta oitain on jäänyt mieleet: pinaattiletut, välimeren foccachia, erilaiset leivonnaiset (suklaa sellaiset) ja tulossa varmaan huomenna tuo raparperi crumble :) Onnea!!

    T: Ylpeät lukijat: Jenni ja Risto

    VastaaPoista
  28. Päädyin blogin pariin juuri virkatun maton ohjeen johdattamana. Samalla löysin ruokaherkkujen aarreaitan.
    Kiitos ja onnea blogille.

    nyssetulee(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Ehdottomasti tuo Keken juustokakku, kuulostaa houkuttavalle. Tykkään kokeilla ja etsiä (edelleen etsinnässä siis) New York cheesecake tyyppistä paistettua juustokakkua. Tämä on kiinnostava, menee testaukseen, toivottavasti etsinnän voi sitten päättää tähän...
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  30. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta ja kommenteistanne! Oli ihana lukea lempireseptejänne blogista. Hannan täytetyt sipulit ja Severi Jeen keittiötoivepostaukset on laitettu korvan taakse ja lupaan tarttua niihin heti tilaisuuden tullen!

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus