Tunnistat ehkä ongelman. Avattu fariinisokeri kovettuu pussissaan nopeasti ellei pussia saa uudelleensuljettua erittäin tiiviisti. Ei ole onnistunut ainakaan minulla. Kovaa fariinisokeria on yritetty pehmittää niin lorauttamalla lämmintä vettä sokerin joukkoon kuin hakkaamalla raivoisasti lusikan varrella sokerikokkaretta. Epätoivoista hommaa.
Olen kuitenkin löytänyt ongelmaan mainion ratkaisun. Tiiviissä, kannellisessa lasipurkissa fariinisokeri säilyy juuri sopivan pehmeänä!
Pieni Niksipirkka-vinkki siis teille jakoon! :)
Fariinisokeri säilyy pehmeänä myös, kun laittaa palasokeripalan pussiin ja sulkee sitten tiiviisti. Toimii.
VastaaPoistat. Ella
Oi, tällaista tekniikkaa en olekaan aikaisemmin kuullut! Aika jännä, kiva kun jaoit vinkin!
PoistaTuttu juttu tuo kovettunut fariinisokerimöykky pussissaan. Täytyy testata tuollaista lasipurkkia :)
VastaaPoistaMinulla meni ihan hermot sen ainaisen kovan möykyn kanssa. Ihanaa, kun saa käyttää pehmeää fariinisokeria (elämän pienet ilot) :D
PoistaKiitos vinkistä, juuri tuollaisia purkkeja minultakin löytyy ja olen koppuroittanut lukemattomia fariinisokeripusseja .)
VastaaPoistaOle hyvä, ilo jakaa vinkkiä eteenpäin! Mietin itsekin kuinkahan monta fariinisokerikokkaretta olen vuosien varrella heittänyt menemään...
PoistaKauniin näköistäkin vielä! :)
VastaaPoistaAina kiva plussa! :)
PoistaMä säilytän fariinisokeria minigrip-pussissa jääkaapissa, toimii! :)
VastaaPoistaTämäkin ihan uusi vinkkivitonen, kiitos!!
PoistaSäilytätkö purkkia huoneenlämmössä vai vaatiko jääkaappi lämpötilan?
VastaaPoista