Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Sinappiset kanaleivät



Taas tuli testattua aivan uusi tuttavuus: kokojyväsinappi. Jos kaipaat tuhtia sinapin makua, tällä aineella onnistut varmasti. Kokojyväsinapilla marinoitu kananrinta ja tuunattu kastike maustoivat leivät upeasti ja herkullinen iltapala oli valmis!

Varoitus! Varaudu nuolemaan sinappista kastiketta ympäri suunpieliäsi :)

Sinappiset kanaleivät


4 ohutta kananrintafilettä
2 rkl kokojyväsinappia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1 punasipuli
suolakurkkuviipaleita
1 kevätsipulin varsi
rucolaa
4 ciabattasämpylää tai 1 -leipä

kastike
3 rkl kokojyväsinappia
4 rkl ranskankermaa
1 rkl hunajaa
mustapippuria

Lorauta kulhoon oliiviöljyä ja kokojyväsinappia ja sekoita. Hiero sinappiseos kanafileiden pintaan. Laita fileet kulhoon ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Sekoita kastikeainekset keskenään. Silppua punasipuli reiluiksi paloiksi. Kuullota keskilämmöllä tilkassa oliiviöljyä viitisen minuuttia kunnes sipulit ovat pehmenneet. Silppua kevätsipuli.

Paista kanafileet pannulla kypsiksi. Puolita ciabattasämpylät (tai leikkaa ciabattaleivästä neljä reilua palaa ja puolita ne). Paahda leipiä 200 asteisessa uunissa muutama minuutti.

Kokoa leivät. Lusikoi kastiketta leipäviipaleen pohjalle. Nosta sen päälle kana, rucolaa, suolakurkkuviipaleita, kevätsipulia ja punasipulia. Viimeistele kastikkeella ja nosta leipäsiivu kanneksi.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus