Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Fariinisokerin säilytys



Tunnistat ehkä ongelman. Avattu fariinisokeri kovettuu pussissaan nopeasti ellei pussia saa uudelleensuljettua erittäin tiiviisti. Ei ole onnistunut ainakaan minulla. Kovaa fariinisokeria on yritetty pehmittää niin lorauttamalla lämmintä vettä sokerin joukkoon kuin hakkaamalla raivoisasti lusikan varrella sokerikokkaretta. Epätoivoista hommaa.

Olen kuitenkin löytänyt ongelmaan mainion ratkaisun. Tiiviissä, kannellisessa lasipurkissa fariinisokeri säilyy juuri sopivan pehmeänä!


Pieni Niksipirkka-vinkki siis teille jakoon! :)

QuickEdit
Mona
11 Comments
Share :

11 kommenttia:

  1. Fariinisokeri säilyy pehmeänä myös, kun laittaa palasokeripalan pussiin ja sulkee sitten tiiviisti. Toimii.
    t. Ella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tällaista tekniikkaa en olekaan aikaisemmin kuullut! Aika jännä, kiva kun jaoit vinkin!

      Poista
  2. Tuttu juttu tuo kovettunut fariinisokerimöykky pussissaan. Täytyy testata tuollaista lasipurkkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla meni ihan hermot sen ainaisen kovan möykyn kanssa. Ihanaa, kun saa käyttää pehmeää fariinisokeria (elämän pienet ilot) :D

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, juuri tuollaisia purkkeja minultakin löytyy ja olen koppuroittanut lukemattomia fariinisokeripusseja .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, ilo jakaa vinkkiä eteenpäin! Mietin itsekin kuinkahan monta fariinisokerikokkaretta olen vuosien varrella heittänyt menemään...

      Poista
  4. Mä säilytän fariinisokeria minigrip-pussissa jääkaapissa, toimii! :)

    VastaaPoista
  5. Säilytätkö purkkia huoneenlämmössä vai vaatiko jääkaappi lämpötilan?

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus