Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Onnelliset babyshowerit



Sain viikonloppuna olla järjestämässä rakkaalle ystävälle ja hänen suloiselle vauvelilleen babyshowereita. Perinteistä poiketen me pidimme juhlat vasta babyn syntymän jälkeen, jolloin ystävät pääsivät yhdellä kertaa ihailemaan vastasyntynyttä. Pikku-Onnin lisäksi juhlintaan osallistui myös muita lapsosia, joten menoa ja meininkiä riitti ilmapallojen ja pikkuautojen kera.

Vauvalle ja perheelle tehtiin tietysti vaippakakku, jonne piilotimme kaikkea kivaa niin vauvalle, äidille, isälle kuin vauvelin pikkusiskolle. Vaippojen lisäksi kakusta löytyi mm. pukluliinoja, tuttipullo, äidin kynsien hemmottelupaketti, isosiskon askartelupussukka sekä iskälle ihan omat kylpyankat ja tuttipullojuomat :)


Hih, tunnistaako kukaan, mistä tämän julisteen idea on otettu? ;)



Tarjoiluina oli kana-avokadosalaattia (josta reseptiä luvassa myöhemmin), vieraiden tuomia suolaisia piirakoita, välimeren focacciaa sekä Onni-vauvan kakku ja suloiset suklaamuffinsit hempeillä pastellikuorrutteilla koristeltuina. 

Kakun sokerimassakuorrute oli aivan uusi tuttavuus, jonka kanssa pähkäilimme pitkään. Iso kiitos ja kumarrus kanssajärjestäjä-ystävälle, joka sai kuin saikin massasta yliotteen ja kakun upeasti kuorrutettua ja koristeltua. Tai no, teinhän minäkin siihen kaksi koristenappia ja -palikkaa. :)
QuickEdit
Mona
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

  1. Oijoi, upea vaippakakku ja ihania ruokia! Tekispä mieli järjestää juhlat - ja erityisesti kaunis kattaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulis! Oli kyllä huisin kiva järjestää ja väkertää :) Kattauksesta kunnia menee kanssajärjestäjälle ja hänen kaunille keittiölle ja astioilleen.

      Poista
  2. Ihanaa kun laitoit jutun vauvakutsuista tänne, odotin ja toivoinkin sitä! Kiitos vielä emännille ihanista showereista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli ihan pakko laittaa kun tuli niin mukavia kuvia! Myös lapsosista tuli napsittua aika ihania fotoja, mutta niitä täytyy jaella sitten privaatisti.

      Oli kiva taas nähdä! :)

      Poista
  3. It's (not) a girl -- Frendeistähän se. Mua naurattaa se aina vaan, hyvä läppä. Hieno Onni-kakku ja suloinen vaippakakku!

    Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee mahtavaa Taru!! Sä tunnistit! :) Mua naurattaa kanssa ihan aina toi (ja moni muukin Frendit-läppä).

      Poista
  4. Näin juhlien äitinä täytyy sanoa, että oli aivan mahtavat tarjoilut ja lahjat :) Sulla on niin paljon paremmat kuvat tuosta vaippa-kakusta, joten voitko laittaa mulle sähköpostiin muutaman kuvan siitä ja näistä kemuista yleensä, niin saan ikuistettua ne sitten ifolor-kirjaan :)

    Kiitos!

    -Jenni-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin laittaa vaikka s-postiin! Hyviä kuvia lapsosistakin on kyllä vaikka kuinka, pitäisi ehkä keksiä joku nettipalvelu, mihin ne voisi laittaa teille jakoon.

      Poista

Follow @hellajahoukutus