Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Fetanyytit uunissa



Siis lämmintä fetaa? Koko paketillinen?

Olipa kyllä ihan uusi tuttavuus laittaa koko fetapaketti uuniin ja nauttia se lämpimänä. Idea tuli Tiinalta ja Annemilta. Koska kummallakin on blogissaan aivan ihania herkkuja ja nämä fetaohjeet hurmaavan kuuloisia, uskalsin tarttua haasteeseen. Ja kyllä se vaan toimii se feta. Lämpimänäkin.

Fetanyytit uunissa


kahdelle

1 pkt fetajuustoa
2 rkl tomaattipyrettä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 rkl kapriksia
oliiviöljyä
kuivattuja yrttejä (oreganoa, basilikaa, timjamia...)
suolaa
mustapippuria
salaatinlehtiä tarjoiluun

Puolita fetapaketti ja nosta fetapalat foliopalojen päälle. Levitä kummankin päälle ruokalusikallinen tomaattipyrettä, puolitetut kirsikkatomaatit, silputtu punasipuli ja kaprikset. Lourauta päälle oliiviöljyä ja mausta haluamillasi kuivatuilla yrteillä, mustapippurilla ja suolalla.

Kääri folionyytit kiinni ja paista niitä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoile fetat salaattipedillä.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ahhhhh! eikös ollutkin ihanaa? :) koin jonkinlaisen valaistumisen kun tein tätä ekan kerran, fetasta on niin moneksi!

    Sun rocky road-ohje oli muuten ihana, kiitos kun tutustutit mut siihen herkkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se. Feta on kyllä yksi monikäyttöisimmistä juustoista. Kilpailee parhaan juuston kategoriassa Auran ja Parmesanin kanssa. Voittaa monipuolisuudellaan, mutta häviää Auralle suoraan paketista napostelemisessa. Ja Parmesanille... no ei, Parmesan jää nyt tässä kisassa kolmoseksi.

      Jee, huomasinkin että olit niitä tarjoillut! On kyllä niiiiin hyviä!!! Täytyy taas tehdä joku kerta kun tulee vieraita, yksinään tuhottavaksi taitaa olla hiukka liikaa kaloreita :D

      Poista

Follow @hellajahoukutus