Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Suomen Joutsen

Olenko jo kertonut, että olen kotoisin Turusta? Siis turkulainen. Juuriltani, sielultai ja huumoriltani. Vaikken siellä enää fyysisesti asukaan.

Olen varmaan.

Mutta mainittakoon nyt vielä kerran. Turussa on kaikkea mahtavaa. Ravintoloita, historian havinaa, tunnelmallinen jokiranta. Kauneimmista kaunein saaristo. Ja Suomen Joutsen.Teimme elokuussa opastetun kierroksen tässä Suomen ehkä tunnetuimmassa aluksessa. Se on matkustanut maailman merillä Australiassa ja Etelä-Amerikassa saakka. Kouluttanut valtamerimatkoillaan yli 650 merimiesoppilasta. Toiminut talvi- ja jatkosodan aikana sukellus- ja moottoritorpedoveneiden emälaivana ja sotien jälkeen miinanraivaajien tukikohtana. Ihastuttanut meitä turkulaisia Aurajoen rannassa kymmenien vuosien ajan. Ja aiheuttanut välillä kiivastakin keskustelua siitä, voiko laiva MILLÄÄN olla kiinnittettynä NOIN kaukana Martinsillasta, jossa se on AINA ennen sijainnut.

Hyvin se edustaa nykyisellä paikallaan Aurajoen suulla.


Aurajoesta löytyy myös Sigyn. (Tuo ruskeampi laiva.) Aika hieno sekin.Siinä taas vähän Turku-fiilistelyä teille! Ettäs tiedätte :)
______________________________________________________

Sain tällä viikolla ihastuttavalta 52 weeks of deliciousness -blogin Annemilta I Love Your Blog -tunnustuksen. Semmosen Tykkään sun blogista -viestin siis :) Kovasti kiitos ja samat sanat takaisin!Tämän blogitunnustuksen säännöt kuuluvat näin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta tunnustuksen sait.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi.
3. Kopioi post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla!

Seuraan useitakin blogeja säännöllisesti ja ihailen niistä useimpia. Lähetän tämän tunnustuksen tällä kertaa eteenpäin Zubi's corner -blogille, Bocca Buona -blogille, Kivistössä-blogille, Jokihaka kokkaa -blogille sekä No home without you -blogille.

Kiitos teille hienoista kuvista, kirjoituksista ja ideoista!
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus