Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Amerikkalaiset suklaamuffinit



Mistä tunnistaa oikeasti hyvän suklaaleivonnaisen? Siitä, että siinä on ihan oikeaa suklaata. Ei pelkkää kaakaojauhetta vaan kunnon suklaata. Ja mieluummin enemmän kuin vähemmän.

Näissä muffineissa sitä on. Suklaata. Ja se myös maistuu! :) Äitienpäivänä sekä äidille että anopille tehdyt amerikkalaiset suklaamuffinit pinkaisivat oman Parhaat muffinsiohjeet -listan aivan kärkeen. Mielettömän hyvää, suklaista ja kuohkeaa!!


Amerikkalaiset suklaamuffinit

12 kpl

200 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g suklaata (taloussuklaa, tumma suklaa...)
1 rkl sitruunamehua

koristeluun
tomusokeria

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe, ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita taikinaan lopuksi suklaa ja sitruunamehu. Vältä turhaa sekoittamista.

Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoamista. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Näitä tehdään aivan varmasti uudelleen!! Vaikka muffinit eivät kaipaa mitään ylimääräistä härpäkettä peitokseen, voi nämä halutessaan kuorruttaa esim. vaniljatuorejuustolla ja ja koristella suklaalastuilla kuppikakuiksi.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Kokeilin reseptiä ja lopputulos oli maittava! Tein niitä tansseihin ja ainakin 54 kpl meni vettä vaan! Ihana resepti ja käytän varmasti uudelleen!

    - Suklaamuffini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Suklaamuffini!

      Voi miten kiva kuulla, että muffinit maistuivat niin sinulle kuin muillekin! Tämä ovat kyllä ehdottomasti minunkin suosikki kokeilemistani suklaamuffiniresepteistä. Sopivan suklaista ja mehevää :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus