Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Keväisenä äitienpäivänä...Äitienpäivä tuli ja meni, mutta kuvia ja tunnelmia tulee nyt. Äitienpäivä ja iskän syntymäpäivä osuivat tänä vuonna peräkkäisiksi päiviksi, joten juhlan aihetta oli kaksin verroin! Äidin pihalla nautittiin herkullisen mureasta sisäfileestä, joka oli hankittu Turun parhaasta lihakaupasta, Mestaripalvista. Mmmmm, miten hyvää!! Valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla maustettu kokonainen sisäfile käristettiin nopeasti pannulla jokaiselta sivultaan ja laitettiin sitten uuniin, kunnes sisälämpötila oli 57-asteista. Tämän jälkeen lihan annettiin vetäytyä folioon käärittynä vielä 15-20 minuuttia, jonka jälkeen sisäfile on valmis.

Lisukkeina uuniperunoita ja fetakastiketta, kuorrutettua kukkakaalia, välimeren focacciaa ja pestolla marinoitua mozzarellasalaattia. Aurinkoisella kevätpatiolla, jossa päivän lämmetessä sai syöpötellä ihan t-paitasillaan. Täydellistä.

Ja jälkiruoaksi äidin suussasulavaa suklaakakkua. Siitä lisää myöhemmin... :)


Pikkusisko oli onneksi hoitanut äidille valkovuokot. Ja taiteillut hienoja koristepurnukoita käytetyistä lasipurkeista ja ylijääneestä maalista. Ihana pikkusisko. Ja ihana äiti!
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus