Jaahas. Lyhyempääkin lyhyt joulu on vietetty ja on aika katsoa kohti uutta vuotta. Lähdemme viettämään vuoden vaihdetta Lontooseen, joten tämä jää vuoden viimeiseksi kirjoitukseksi. Lontoon kuulumisia siis tiedossa heti tammikuussa!
Nämä ihanan suolaiset halloumi-parmankinkkubruschetat bongasin Fannista & Kanelista
ja ne ovat ehdoton suosikkisuolapala uudenvuoden tarjoiluiksi. Kannattaa kokeilla!
Railakasta uutta vuotta!
Halloumi-parmankinkkubruschetat
10 kpl
1 maalaispatonki
200 g halloumijuustoa
10 parmankinkkusiivua (tai muuta ilmakuivattua kinkkua)
1 punainen paprika
öljyä
suolaa & mustapippuria
tuoretta basilikaa
Viipaloi patonki ja halloumijuusto. Leikkaa paprikasta hieman patonginpaloja pienempiä paloja ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä sekä suolaa ja mustapippuria. Paahda 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai kunnes paprikat alkavat reunoilta hieman mustua.
Pyöräytä ilmakuivatun kinkkusiivun sisään halloumisiivuja ja pala paahdettua paprikaa. Nosta käärö patonkiviipaleelle. Paista leivät 200 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kunnes kinkku on rapeaa ja juusto pehmeää. Ripottele päälle tuoretta basilikaa.
Näitä tehdään tänään 31.12.2011. T. L ja T.
VastaaPoistaHyvä hyvä! Maistuiko?
VastaaPoistaKyllä maistui.
VastaaPoista