Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Keittiöremontti - ennen
Tässä on keittiömme nyt. Viikko ennen keittiöremontin alkamista.

Vuonna 2007 rakennetun talomme keittiö on tullut siihen pisteeseen, että pintoja pitää uusia ja samalla lisätä kohtuullisen pienen keittiön toimivuutta. Säilytystilaa on niukahkosti, ja niiden vähäistenkin kaappien uumeniin jää paljon hukkatilaa, jota on vaikea käyttää. Työtasoa on melko vähän ja kodinkoneetkin alkavat vedellä viimeisiään. Lähdimme remonttihaaveissamme liikkeelle ensin pelkistä keittiön kaapin ovien sekä sisäosien uusimisesta, mutta nälkä on kasvanut syödessä ja nyt keittiössä tapahtuu melko lailla kokonaisvaltainen muutos.

Mitä me keittiössä remontoimme? Kaikki kaapit uusitaan. Värimaailma pysyy samana mattavalkoisena kuin nytkin, mutta vetimet jäävät pois / mahdollisimman näkymättömiksi. Alakaapit muutetaan ulosvedettäviksi niin, että kaikki säilytystila saadaan paremmin hyötykäyttöön. Työtasot uusitaan ja allas sekä hana vaihtuvat. Koneista päivittyvät uuni, liesi, astianpesukone ja liesituuletin. Lisäksi välitilan laattapinta puretaan (hyvästi saumojen puhdistaminen!) ja korvataan valkoisella lasipinnalla.


Keittiötoimittajaksi valitsimme Kvikin. Melko lailla kaikki tulee sieltä, vain hana, astianpesukone ja välitilan lasi muualta. Koska sekä apukokki että minä olemme remonttihommissa lähes peukalo keskellä kämmentä, koko asennuspaketti purkuineen on ostettu asiantuntijoilta. Jännityksellä odotamme, millainen uudesta keittiöstä oikein tulee! Paperilla kaikki on näyttänyt oikein hyvältä, mutta valmista lopputulosta ei silti osaa ihan täysin mielessään kuvitella.


Valmiista keittiöstä on luvassa Keittiöremontti - jälkeen -postaus, jossa kerron tarkemmin valitsemistamme ratkaisuista ja miten remontti oikein meni. Nyt tiedossa on kaappien tyhjennystä ja astioiden pakkaamista. En malta odottaa, että pääsen kohta järjestelemään ne ihka uuteen keittiöön!!
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihan alkuun haluan kiittää ihanasta blogista: täältä on jäänyt meidän perheen käyttöön jo monta luottoreseptiä! Meilläkin on v.2008 rakennettu rivari ja edellisten asukkaisen suunnittelema keittiö vetelee myös täällä viimeisiään. Haaveissa on uusi keittiö, joten mielenkiinnolla odotan postausta uudesta keittiöstä! Tsemppiä keittiörempan keskelle!

    VastaaPoista
  2. Hei Tiina! Ja kiitos ihanasta kommentistasi!! Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, kommenttisi oli jäänyt jostain syystä huomaamaamatta. Mutta onpa kiva kuulla, että hyviä reseptejä on löytynyt. Uusi keittiö on nyt valmis ja toiminnassa, koitan saada piakkoin postauksenkin valmiiksi :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus