Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2017

Muistelumaanantai pärähtää käyntiin aivan mahdottoman mainiosti, nimittäin aamiaismuffinseilla. Voiko paremmin päivä alkaa? Nämä ovat oikeasti aamupalaksi kelpaavia, sillä sokeria on käytetty vain nimeksi ja mukana on niin hiivaleipäjauhoja, kaurahiutaleita kuin maustamatonta jugurttia. Sekä banaania ja mustikoita. Selviä aamiaistarvikkeita kaikki, eikö? Olen näitä tehnyt pariinkin otteeseen ja saanut myös työkaverit innostumaan - kokeile sinäkin!

Ohje täällä.

2016

Voi apua, olen täysin unohtanut tämän ihanuuden olemassaolon! Vohvelinakukakkua tein pari kesää sitten ja se on superihana, näyttävä ja helposti varioitavissa oleva herkku. Tästä täytyykin laittaa pikimmiten uusintaversio valmistukseen!

Ohje täällä.

2015


Meillä syödään nugetteja todella vähän, valmisversioista joitain rinkulamallisia silloin tällöin. Pikkukokkikaan ei ole nugeteista mitenkään erityisen innostunut (ehkäpä koska niitä ei juuri ole ollut tarjolla), ravintolassakin valitsee ennemmin lihapullat nugettien sijasta. Kotitekoiset nugetit ovat toki asia erikseen, näitä voisi napostella useamminkin! Dippailusta on tullut meille uusi in-juttu, pikkukokki on ensimmäisenä käsi ojossa, kun pöytään kannetaan dippivihanneksia ja -kastikkeita. Josko ensi dippailukerralle jaksaisin vääntää omatekoiset nugetitkin siis.

Ohje täällä.

2014


Kaupan valmistortellinit, paketti pekonia, pinaattia ja vähän mausteita. Nopeaakin nopeampi arki-illan ruoka pelastaa kiireessä. Pekoni-pinaattitortellineja voi muokata sen mukaan, mitä jääkaapista löytyy, viimeksi taisin paistaa tortellinipaketin kylkeen punasipulia, valkosipulia, kirsikkatomaatteja, pinaattia ja lopuksi päälle nokare fetajuustoa.

Ohje täällä.

2013

Tein ihan hetki sitten blogissa juustoista siemenvuokaleipää, joka pohjautui tämän rosmariini-vuokaleivän ohjeeseen. Siemeniä tai rosmariinia, kumpaa vaan, ohje on joka tapauksessa oiva ja niin helppo valmistaa että ihan naurattaa. Nuo suolakiteet leivän päällä saavat kyllä veden nousemaan kielelle ja akuutin leipähimon aikaan...

Ohje täällä.

2012

Vappu on kohta täällä, ja mikä olisikaan perinteisempää ja parempaa vappuruokaa kuin perunasalaatti. Blogin alkuvuosilta löytyy Aura-perunasalaatin ohje, kylkeen grillattuna kasa herkullisia pitkiä nakkeja. Nämä tarjoiltiin aikanaan vanhan kodin parvekekauden avajaispirskeissä. Nykyinen parveke saatiin tänä vuonna muuten ennätysaikaisin kesäkuntoon, jo pari viikkoa sitten, ja ekat grillauksetkin hoidettiin viime viikonloppuna. Sieltä se kesä vääjäämättä tulee, hurraa!

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus