Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -2016

Vuosi sitten uudelleenjulkaisin yhden suosikkiresepteistäni ikinä. Lämmin broilerisalaatti & fetakastike on järjestyksessään toinen resepti, jonka olen blogiin koskaan kirjannut. Kyseessä on varsinainen klassikko, jota on tehty uudestaan ja uudestaan vuosien mittaan. Fetakastikkeen kohdalla voidaan puhua jo lähes kulttimaineesta, yhtäkään juhlapöytää en muista meillä (minulla ja äidilläni) olleen ilman tätä luottokastiketta sitten vuosituhannen vaihteen.

Ohje täällä.

2015

Syksy 2015 oli uuden alkua. Minä aloitin hoitovapaan jälkeen työt ja pikkukokki puolestaan päiväkodin. Ei paljon kokkailtu, nämä nopeat tonnikala-avokadoleivät olivat yksi harvoista aikaansaannoksista tuona aikana.

Ohje täällä.

2014

Voi apua! En ole leiponut leipää miesmuistiin! Sämpylöitä pyöriteltiin tässä kerran pikkukokin kanssa perunamuusin jämistä, mutta muuten leivät on ostettu nykyään aina valmiina. Ennen vanhaan rakastin erilaisten (helppojen ja vaivaamattomien) leipien tekemistä, yksi niistä tämä kesäkurpitsa-peltileipä.

Ohje täällä.

2013

Saanko esitellä kaikkien aikojen ensimmäisen Nutella-leipomukseni. Sen verran maagisia olivat Nutella-suklaapalat, että sen jälkeen Nutellapurkki onkin ollut jääkaapin vakiovaruste. Nutellasta on tullut leivottua lisäksi mm. juustokakkua sekä vohveleita.

Ohje täällä.

2012

Jahas, sitten siirrytäänkin taas tuonne blogin alkuajoille, jolloin kuvankäsittelyohjelmasta otettiin kaikki ilo irti jos jonkinmoisin kehyksin ja filtterein. Vai mitä sanotte tästä kelta-punertavasta värisävystä? Ei varsinaisesti tee oikeutta herkulliselle omenakompotille. Rakastan omenaa eri muodoissa: hillona, soseena, piirakassa ja tällaisena lämpimänä lisukkeena. Siitä syystä myös kaura-omenapaistos on suuri suosikkini.

Ohje täällä.

2011

Vuonna 2011 olin Hackmannin järjestämässä pannukoulussa, jossa jaettiin hyviä pihvinpaistovinkkejä. Täytyy myöntää, että jännitän välillä vieläkin pihvien paistamista, onnistunko vaiko en. Meillä apukokki onkin se parempi lihamestari, niin grillillä kuin pannulla valmistettaessa. Pannukoulu järjestettiin Helsingin Arabia-keskuksessa, joten pihvinpaistovinkkien kuvituksena oli lähinnä astioita. Johdattelevat hienosti aiheeseen, vai mitä? Olisihan sinne edes yhden lihakimpaleen kuvan voinut ujuttaa mukaan, huoh...

Paistovinkit täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus