Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2016


Kun ei keksi mitä söisi, mutta tekee mieli jotain "hyvää", teen usein burgeria. Sitä voi varioida niin paljon, ja aina maistuu muka paremmalta, kun on syövinään burgeria. Avokadolla, halloumilla ja srirachamajoneesilla kruunattu Broileri-avoburger Brooklyn Style on jotain burgerin ja sänkkärin väliltä. Mikä ikinä onkaan, hyvää on takuuvarmasti.


Ohje täällä.

2015
 

Helppoja arkiruokia on tehtailtu erityisesti viimeiset kaksi vuotta, kun pikkukokki on ollut päivähoidossa. Tonnikala-spaghettivuoka on yksi mainio esimerkki - helppo, nopea, maukas ja vatsat täyttävä. Lähes sama versio ilman vuokaa on tämä tomaattinen tonnikalapasta.

Ohje täällä.

2014

Pikkukokin ristiäistarjoiluista kolmen vuoden takaa löytyy herkullinen hyydytetty kinkkuvoileipäkakku. Koen pientä ahdistusta perinteisistä voileipäkakuista, joten kaikki tällaiset hiemankin tutusta poikkeavat voileipäkakkuversiot ovat mieleeni. Erityisesti kun ne on vielä helppo koristella ja makukin on kohdillaan. :)

Ohje täällä.

2013

Muutama vuosi takaperin laitoin ensimmäisen kerran kardemummaa pannukakkuun. En ole sen jälkeen tehnyt pannaria ilman sitä. Muutama kuukausi sitten laitoin puolestaan ensimmäisen kerran voita pannukakkuun. Sama homma kuin kardemumman kanssa. Tämän neljän vuoden takaisen kardemummalla kruunatun pannukakun reseptin tuunaan siis nykyään vielä niin, että lisään taikinaan 50-100 g voita. Täydellistä.

Ohje täällä.

2012

Nämä avokado-quesadillat ovat aivan taivaallisen hyviä. Pahaksi onnekseni pääsi viime talvena käymään niin, että sain ruokamyrkytyksen ravintolassa syödyistä quesadilloista. Sen jälkeen en ole pystynyt syömään niitä palaakaan. Jo pelkkä ajatus vehnäletusta dipattuna ranskankermaan saa inhonväristyksiä aikaan. Harmittaa ihan helkutisti, miksei se pöpö voinut iskeä vaikka jonkun pinaattikeittoaterian päätteeksi, ei haittaisi tippaakaan! No, kaipa tämä tästä vielä jonain päivänä helpottaa ja pääsen jo ehkä muutaman vuoden päästä nauttimaan taas quesadillojen ihanasta mausta...

Ohje täällä.

2011

Tämä on kyllä yksi ensimmäisen blogivuoteni onnistuneimmista ruokakuvista. Green Curry Wok näyttää itsessään kyllä melko värittömältä, mutta valot, kohdistukset ynnä muut ovat kuvassa yllättävän kohdillaan. Reseptissä käytettyä, thaimaasta tuliaisena tuotua green curry -tahnaa ei tosin taidettu tämän ruoan jälkeen enää käyttää. Hieno tuliainen siis.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus