Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Aasialaiset Smoky BBQ -patongitKesän parhaat eväsleivät ovat tässä! Amerikkalainen smoky bbq-kastike, aasialaisvivahteinen coleslaw ja kreikkalainen feta elävät sulassa sovussa makukombossa, joka vei bloggaajan kielen mennessään. Me grillasimme näitä iltapalaksi ja täytyy sanoa, että oli paras iltapala pitkään aikaan. Voisin hyvin koota tällaiset patongit myös kesäiselle piknikille mukaan, porsaan slicet voi mainiosti grillata tai paistaa pannulla etukäteen, ne maistuvat myös kylminä. Patonki on helppo kasata itse eväspaikallakin, mikäli grillailu tapahtuu siellä, coleslaw ja muut härpäkkeet vaan eväskassiin mukaan.

Jos et kaipaa patonkia, possun slicet ja aasialainen coleslaw toimivat ateriana ihan sellaisenaan.

Aasialaiset Smoky BBQ -patongit
neljälle

1 rasia HK Viljaporsaan slices smoky marinade
4 pientä patonkia / 2 isoa puolitettuina
n. 1 dl Hellman's majoneesia
50 g fetajuustoa
srirachakastiketta
tuoretta korianteria

Aasialainen coleslaw
1 porkkana
100 g valko-/varhaiskaalia
1 kevätsipuli varsineen
tuoretta korianteria maun mukaan
1/2 sitruuna
1 rkl soijaa
1 tl ruokosokeria
1/2 tl inkivääritahnaa
1/2 tuore chili
suolaa

Valmista ensin coleslaw. Raasta porkkana ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pilko kevätsipuli ja hienonna korianteri. Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Tee kastike sekoittamalla yhteen sitruunan mehu, soija, ruokosokeri, inkivääritahna, hienonnettu tuore chili ja suola. Maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan. Kaada kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa suojattuna vähintään 15 minuutin verran.

Grillaa viljaporsaan leikkeet grillissä. Halkaise patongit. Kokoa patongit voitelemalla leivän molemmat pinnat majoneesilla ja kasaamalla sisälle grillattuja porsaan sliceja, aasialaista coleslawta ja hieman fetajuustoa. Viimeistele srirachakastikkeella ja korianterilla.


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus