Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


   Juhannuksen jälkeinen viikko pusketaan täällä vielä töitä. Loma alkaa viiden päivän päästä ja lomakelit kiitos mielellään myös. Päiviä laskiessa ja viimeisiä rästitöitä painaessa voi kesää fiilistellä jo vaikka näiden muistelumaanantain herkkujen kera:

2016

Viime kesänä grillasimme ensimmäistä kertaa pizzaa. Grillattu Pizza Margherita sai grillissä aivan erinomaisen rapean pohjan ja sen jälkeen apukokki onkin mieltynyt paistamaan lähes kaikki pizzat grillissä. Tämän vuoden ekat grillipizzat valmistuivat tammikuussa. Nykyään apunamme on myös pizzakivi, joka tekee pizzan grillauksesta ehkä aavistuksen iisimpää, toki onnistuu mainiosti myös ilman sitä.

Ohje täällä.

2015

Tämä hurmaavan kaunis kesäsalaatti on peräisin pikkukokin 1-vuotissynttäreiltä. Mansikka-briesalaattiin terävyyttä tuovat pistaasipähkinät ja balamicosiirappi, pehmeyttä mansikoiden ja brien lisäksi myös parsa. Kaunis kuin mikä!

Ohje täällä.

2014

Tämä postaus on tietynlainen vedenjakaja. Se on julkaistu neljä päivää ennen pikkukokin syntymistä. Juhannuksen aatonaattona. Juhannuspäivänä olimme jo ensimmäistä kertaa Jorvissa ja juhannussunnuntain käännyttyä maanantain puolelle syntyi rakas pikkuneitimme. Raparperikeitto jäi siis viimeiseksi reseptiksi aikana ennen pikkukokkia.

Ohje täällä.

2013

Meillä menee nykyään mysliä ihan tolkuttomasti, sillä se on kolmevuotiaamme uusin lempiasia. Hän söisiä mysliä aamulla, päivällä ja illalla. Varmaan yölläkin jos se olisi mahdollista. Siksi äidin pitäisikin tsempata ja tehdä taas iso satsi kotimysliä, eikä kantaa myslipakkauksia kaupasta. Valmismysleissä kauhistuttaa aina niiden sisältämä sokerin määrä. Kotimysliin sokeria ei laiteta, makeutensa se saa lorauksesta hunajaa.

Ohje täällä.

2012
Kaalisalaatti on jokakesäinen intohimoni. Tuore kaali ei tarvitse kaverikseen juuri mitään, mutta loraus öljyä ja etikkaa sekä nokare sinappia saa kaalin rouskumaan entistä maistuvammin. Sopii kaiken kesäruoan kylkeen tai ihan sellaisenaan.

Ohje täällä.

2011

Bruchettoja tulee näperreltyä aivan liian harvoin. Ne ovat ihania alkupaloja sekä maistuvia naposteltavia vaikka illanistujaispöytään. Nämä tomaatti-valkosipuli bruchetat ovat ihan blogin alkuajoilta, mikä näkyy ainakin omaan silmääni valokuvasta. Toisaalta vaikka bruchetat jäävät kuvassa vähän turhan epäämääräisiksi, on fiilis ihanan kesäinen. Ehkä sitä on nykyään turhankin rajoittunut vain tiettyyn tapaan kuvata ruokakuvia...

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus