Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Keskikesän vaahtokarkki-mansikka browniet



Miten ihanan perinteinen juhannus onkaan taas tulossa! Yhtä kylmä kuin viime jouluna ja sadealueiden kulusta ei kukaan ota selvää. En edes muista koska viimeksi juhannuksena olisi päästy nauttimaan helteistä. Onneksi grilli on kuumana ja sauna myös, lapset saavat leikkiseuraa ja me pääsemme jussinviettoon ystävien luo. Patjat lattialle siskonpediksi ja viinilasi käteen. Juhannusstressi on yhtä kuin nolla.

Grilliherkkuja en teille nyt jaa (niitä voit halutessasi kurkata yläpalkin kesä & grillaus -osiosta), vaan herkullisen jälkkäri-idean, mikäli sellaista vielä olet vailla. Vaahtokarkeilla ja mansikoilla koristeltu brownie sopii keskikesän juhlaan siinä missä mihin tahansa juhlapöytään, kaveriksi voit pyöräyttää vielä vaikka vaniljajätskipallon ja muutaman tuoreen mansikan. Resepti on löytynyt Kermaruusulta.

Herkullista ja raikkaan viileää juhannusta toivotellen!

Vaahtokarkki-mansikka browniet

150 g voita
200 g tummaa suklaata
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
100 g pähkinärouhetta
2 dl vehnäjauhoja

pinnalle
minivaahtokarkkeja
kuivattua mansikkaa
suklaakastiketta

Sulata kattilassa voi ja suklaa. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää suklaa-voiseos muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Sekoita pähkinärouhe jauhojen sekaan. Lisää taikinan joukkoon käännellen. Kaada taikina leivinpaperin päälle vuokaan (koko n. 20x30 tai 25x25 cm). Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Ripottele juuri uunista otetun brownien päälle vaahtokarkkeja. Murustele päälle myös kuivattuja mansikoita. Koristele pinta suklaakastikkeella (voit tehdä suklaakastikkeen sulattamalla suklaata vesihauteessa).

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus