Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

#meollaanfoodlover


Blogimaailmassa on viime aikoina tapahtunut jänniä asioita. Uusi ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto Foodlover.fi on nimittäin avattu. Foodloverissa on mukana noin 60 itsenäistä ruoka- ja leivontablogia, joiden päivitykset löytyvät nyt yhdestä ja samasta osoitteesta. Sivustolla voi inspiroitua etusivun kuvafeedistä tai etsiä ohjeita tarkemmista alakategorioista. Kategorioiden alle on koottu mm. kasvisruoat, liharuoat, leivonta, juhlat sekä helpot ja nopeat -ruokaideat. Foodloverissa on myös erinomainen hakuohjelma, jonka kautta voi etsiä hakusanan perusteella ihan tarkkaakin ohjetta tai vinkkiä. Jos vaikka kaipaat ideoita pastaruokaan, kirjoita hakukenttään pasta ja saat listan blogien arkistoista löytyvistä pastaohjeista. Mahtavuutta!Olen reilut kaksi vuotta saanut olla mukana Blogiringin hienossa blogiyhteisössä. Nyt Blogiringin ja Indiedaysin yhdistyttyä saman mediakonsernin alle, meidät kummankin portaalin ruoka- ja leivontablogit löytää tästä eteenpäin Foodloverin alta. Edelleen tehdään ihan omia blogeja ja omista lähtökohdista, mutta teille lukijoille ollaan helpommin löydettävissä ja saman teemakaton alla. Mukana Foodloverissa on ruoka- ja leivontablogimaailman "isoja nimiä", kuten Kinuskikissa, Hellapoliisi, Chocochili ja Hannan soppa. Kaikki me, koosta riippumatta, olemme sydämellä mukana ja mahdollisimman laadukasta sisältöä luomassa.

Valitsin meidän upeasta Foodlover-joukosta viisi blogia, jotka ovat erityisesti omia suosikkejani. Valinta oli vaikeaa, sillä sivusto on täynnä hienoja ja inspiroivia blogeja - sekä vanhoja tuttuja että uusia tuttavuuksia. Mutta siis, näille nyt esimerkiksi iso suositus:

Kokit ja Potit on pitkään ollut lempiruokablogejani. Resepteistä ja kuvista inspiroidun aina, juttuja on mukava lukea. Kun Kokkipottilan ohjetta testaa, tietää saavansa laatusafkaa (jos siis ei itse sössi valmistusta). Tätä juustokakkudippiä ja sitruunakeksejä olen kuolannut mielessäni jo pitkään, koskakohan saisin aikaiseksi valmistaa itse. Hannele on julkaissut myös hurmaavan Suupaloja-kirjan, joka omastakin kirjahyllystäni löytyy!

Annin Uunissa blogista tykkään ihan hirmuisesti! Niin hurmaavia leivonnaisia ja paljon hyviä vinkkejä meille kotileipureille. Annilta olen kokeillut mm. tätä raparperijuustokakkua sekä vohvelinakukakkua. Vielä en ole käynyt shoppailemassa Annin verkkokaupassa, mutta ehkäpä nyt joulun aikaan tulee tehtyä ensimmäiset ostokset sielläkin.

Maistuis varmaan sullekin -blogia olen alkanut seuraamaan erityisesti Instagramissa ja sieltä bongailen aina herkullisia ruokakuvia, joita tekisi mieli testata. Ihanan kotoisa tunnelma koko blogissa. Nakkikastike on seuraavana kokkauslistalla.

Köökistä kajahtaa -blogia olen seurannut pitkään. Maijalla on tarttuva ote, kauniit kuvat sekä sopivan helpot ja aidot reseptit, jotka kuitenkin toteutetaan kivalla tvistillä. On myös hauska lukea juttuja Raumalta, joka on kuitenkin oman kotikaupunkini Turun siis-ihan-melkein naapurikaupunki. Blogista löytyy mm. lukuisia Rauman raflojen ravintola-arvosteluja.

Viimeistä murua myöten on uusin blogituttavuus, joka on ihan kuin taideteos! Mitkä kuvat! Mikä inspiraation lähde! Uusimpana ihastuksena nämä aivan ihanat grillatut avokado-pinaatti-juustosandwichit, joita on ihan pakko saada. Heti. Viimeistä murua myöden -blogin instatili on myös herkullisen hurmaavaa seurattavaa.


- - - - -

Käy siis kurkkaamassa uudet sivut Foodlover.fi ja löydä inspiraatiota keittiöön. Lisäksi rinnalle on avattu kotiin, sisustukseen, hyvinvointiin ja perhe-elämään keskittyvä sivusto Lifie sekä tästä eteenpäin pelkästään muotiin ja kauneuteen erikoistuva Indiedays.

#meollaanfoodlover 

QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Yllätyin iloisesti, koska en ollenkaan odottanut päätyväni kenenkään listoille niin suuresta blogijoukosta, jossa blogit ovat toinen toistaan upeampia. Kiitos sanoistasi! Ja ihanaa, että se kotoisa tunnelma välittyy lukijoillekin. Siihen vähän olen pyrkinytkin, kun en ole mikään trendisetteri.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään juuri siitä kotoisuudesta ja simppeleistä resepteistä, sillä omassa blogissanikaan ei juuri hifistellä vaan tutuilla ja helpoilla ohjeilla mennään! Jatketaan samaan malliin :)

   Poista
 2. Ihanaa kiitos <3 :) Mukavaa lumista viikkoa! Tervetuloa ostoksille ;)

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus