Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2014:

Jos tarkkoja ollaan, niin tasan vuosi sitten kävin brunssilla Leppävaaran Perobassa. Mutta koska nyt ei olla tarkkoja ja koska haluan vihdoin jakaa teille myös jotain viime vuoden reseptejä, nostan tähän muisteluun muutamaa päivää aikaisemmin julkaistut kuppikakut. Pikkukokki oli vuosi sitten ristitty ja juhlittu ja kävin blogissa läpi juhlien tarjoiluja. Juhlapöytään valmistin siis mm. kahdenlaisia kuppikakkuja: kardemummaisia kerma-rahakuorrutteella ja suklaisia appelsiinituorejuustokuorrutteella. Kummatkin ovat ehdottomia suosikkejani ja vakioherkkuja, kun kuppikakkuja tai muffinseja valmistan. Nämä toimivat siis mainiosti myös ilman kuorrutetta. Kuorrutteet värjäsin elintarvikeväreillä ja koristelin helmiäisillä nonparelleilla ja hauskoilla pikku sanatikuilla. Näistä tuli aivan ihania, ja voi kun oli muutenkin ihanat kekkerit nuo pikkukokin kastejuhlat! <3

Ohje täällä.

2013:

Oi, tämän aamiaisherkun olinkin jo ihan unohtanut! Kreikkalainen uunimunakashan se tässä! Valmistin tätä kerran kun ystävä oli meillä yökylässä. Oli hyvää, mutta myönnän että kananmunat kypsyivät tässä meidän munakkaassa ihan liian kauan. Vaikken varsinaisesti ole valuvien munankeltuaisten ystävä, ei tönkkö keltuaispallo toiminut tässä ollenkaan. Varovaisuutta siis paistoaikaan ja riittävän nopeasti pois uunista.

Ohje täällä.

2012:

Fetasta on moneksi. Sen opin viimeistään näiden uunissa paistettavien fetanyyttien kera. Tykkään ehdottomasti fetasta eniten ihan sellaisenaan, mutta se toimii vallan hienosti myös kypsennettynä. Näitä fetanyyttejä voisi tuunata laittamalla vaihteluksi joukkoon vaikka pinaattia, oliiveja, tuoreita yrttejä tai aurinkokuivattuja tomaatteja. Oikeastaan mitä vaan, testaa ja ylläty!

Ohje täällä.

2011:

Ensimmäisen blogivuoteni tuotos näihin aikoihin oli limemarinoidut broilerivartaat. Itse asiassa en tainnut tehdä näitä itse, vaan valmistimme kaveriporukalla yhdessä kaikenlaista grilliherkkua ystävän kotona. Tämän jälkeen olen maustanut monet grillikanat ja vähän muutkin kanat limellä, kun näistä niin tykkäsin. Oikein toimiva resepti siis, kun tarttui kerran matkaan mukaan.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hei! Ajattelin vaan kiittää Arjen pelastajat-kategoriasta. Se on pelastanut ruokaarkeni monta kertaa viime aikoina kun oma pää on ollut ihan tyhjä. Iso kiitos! /Jessica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessica, onpa mukava kuulla! Koitetaan kehittää taas uusia arkiruokia, niitä kyllä aina tarvitaan.

      Poista

Follow @hellajahoukutus