Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Grillattu fetasalaattiNe on kelit meinaan nyt sen sorttiset, että näiden grillireseptien julkaisemisella alkaa olla kiire. Että jos ette kumminkaan ole niitä sateessa seisovia grillausaktiiveja, niin tulevina aurinkoisina syysiltoina täytyy heti ottaa tilaisuudesta vaarin ja tarttua grillipihteihin. Sen verran äkkiä on syksy paukahtanut päälle, huh huh. Toinen grilliherkku (eka löytyy täältä), minkä halusin teille siis jakaa, on tämä jo alkukesästä tekemäni grillattu fetasalaatti. Ohje on ihanan ystäväni Annen ja löytyy hänen blogistaan eli täältä

Vedin kulmia sen verran suoriksi, että grillasin itse koko hela hoidon samassa folionyytissä. Foliota kannattaa käyttää runsaasti, jotta kasviksista ja fetasta irtoavat nesteet eivät valu grilliin vaan pysyvät nyytissä. Pehmeä feta ja lämpimät kasviket olivat aivan ihana yhdistelmä! Söimme salaatin hyvän leivän ja laadukkaan ulkofilepihvin kanssa. Omalla pihalla. Auringossa.

Ahh ja oih, muutama kesäilta vielä lisää, pliis?!

Grillattu fetasalaatti


2-3 eriväristä paprikaa
3 tomaattia
2 punasipulia
6-8 kokonaista valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

1 pkt fetaa
1 rkl kuivattua oreganoa
1-2 rkl oliiviöljyä

2 rkl sitruunamehua
1 rkl kuivattua oreganoa
tuoretta basilikaa

Pese ja pilko kasvikset ja kuori valkosipulinkynnet. Nosta pilkotut kasvikset reilun kokoisen foliopalan päälle ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Nosta feta kokonaisena kasvisten päälle. Mausta feta oreganolla ja oliiviöljyllä. 

Grillaa feta-kasvisnyyttiä, kunnes kasvikset pehmenevät. Avaa höyryävä paketti ja mausta ja koristele salaatti vielä sitruunamehulla, oreganolla ja basilikalla. Tarjoile lämpimänä hyvän leivän kera. 

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus