Jos otin bataattiburgerien kokeilun kanssa iisisti, niin etunenässä eivät valmistuneet nämäkään plätyt. Kahden aineksen banaaniletut ovat pyörineet netissä jo useamman vuoden ja kerran jos toisenkin olen suunnitellut niitä aamiaiseksi paistelevani. No nyt oli vihdoin aika! Yksinkertaisimmassa ohjeessa pannarit tehdään vain banaanista ja kananmunista. Ihan niin hurjaksi (ja hiilarittomaksi) en uskaltanut kuitenkaan ruveta vaan sekoitin joukkoon aavistuksen kaurahiutaleita. Pannarit pysyivät paistaessa kasassa kuin paraskin lettutaikina ja maistuivat... banaanilta. Ihan hurjan hyviltä, kun ottaa huomioon pannukakkuihin käytettävien aineiden lukumäärän. Voiko kahdesta-kolmesta raaka-aineesta saada näin herkullisia pannareita oikeasti aikaan?!? Mitä ihmettä ne sokerit, voit ja jauhot niissä entisissä pannukakkuohjeissa oikein tekevät?
(No tekeväthän ne tietty vielä himpun verran makoisampia lettusia, mutta silti, nää menee ihan täydestä kun pannareita tekee mieli. Hyvää, helppoa ja aikast terveellistäkin.)
Helpoimmat banaanipannarit
2 banaania
4 kananmunaa
1,5 dl kaurahiutaleita
voita paistamiseen
päälle esim. mustikoita ja tomusokeria
Laita banaanit, munat ja kaurahiutaleet blenderiin / tehosekoittimeen. Surauta kuohkeaksi muutaman minuutin ajan. Paista voissa tai muussa rasvassa pannulla pikku pannareiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti