Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2014:

Vuosi sitten tähän aikaan olin edelleen blogitauolla vastasyntyneen pikkukokin vuoksi (josko seuraavalle muistelumaanantaille saataisiin jo täydet neljä reseptiä, fingers crossed). Ennen vauvatauolle lähtöä olin kuitenkin juuri päässyt mukaan aivan mielettömän hienoon porukkaan, Blogirinkiin. Blogiringissä on bloggaajan hyvä olla - tukea, opastusta ja sopivia yhteistyökampanjoita saa juuri sopivasti, mutta tiivis yhteisö antaa jokaisen blogin kuitenkin toimia itsenäisesti, juuri niin kuin itse haluaa. Kävin moikkaamassa kanssabloggajia ja Blogiringin porukkaa ensimmäisen kerran ringin kesäjuhlissa kesäkuussa 2014. Maha pystyssä ja jalat turvonneena. Puolitoista viikkoa tuon jälkeen syntyikin pikkukokki. :)

2013: 

Parin vuoden takainen resepti on varsinainen makusekoitus. Nimesin leivät mexwurst-hodareiksi. Resepti oli mielestäni napattu melko lailla suoraan jostain lehdestä, mutta alkuperäisen ohjeen nimi ei minua miellyttänyt. Niinpä muutin sen ja varsin omintakeinen siitä tulikin :) Nämä hodarit olivat muistaakseni oikein maukkaita, mutten niitä kyllä enää uudemman kerran ole tehnyt. Bratwurst ja avokado... Ehkä sitten kuitenkin liian erikoinen makupari.

Ohje täällä.

2012:

Tässäpä sitä on taas varsinaista kuvanmuokkauksen iloa: kehystetyt reunat. Jättäisin ehkä nykyään väliin... Raparperi-riisipuuro syntyi muutaman omenariisipuurokokeilun jälkeen, kun kaipasin jotain vaihtelua. Muistan, että valmis puuro oli aivan liian hapanta, raparperi olisi kaivannut paljon enemmän sokeria kuin omena. Lisäsin blogiin kirjoittamaani reseptiin sokerin / siirapin määrää, mutta saattaisin nykyversiossa lisätä makeutta vielä hieman lisää. Idea on kiva, mutta toteutus jäi ehkä vähän puolitiehen.

Ohje täällä.

 2011:

Blogin alkumetreillä valmistettu feta-pinaattipiirakka on edelleen Hellan & houkutuksen luetuimpien reseptien top 5:ssa. Valmistin piirakkaa pelkästään tuona kesänä useamman kerran ja siitä muodostuikin varsinainen hitti. Olen tehnyt tätä usein ja teen edelleen. Kerran kokeilin pakastepinaattiin, mutta onnistuin tunaroimaan piiraan sillä. Nykyään aina siis tuorepinaatilla. Toimii, toimii ja toimii.

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus