Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Vauvan kanssa reissuun?


Ilmassa on matkakuumetta. Polttavaa matkakuumetta.

Viimeisestä rantalomasta on kulunut kohta kaksi vuotta. Pitkän ja pimeän talven jälkeen hinku etelän aurinkoon on kova, vaikka Suomen kevät alkaakin näyttää kohta parhaita puoliaan. Reissusuunnitelmat käyvät meillä kuumina, sillä tarkoitus on lähteä matkaan lähiviikkoina. Suuntana etelä-Eurooppa ja oikein perinteinen valmismatka perhehotelleineen, oppaineen ja tervetulotilaisuuksineen. Tällä kertaa mukana kun on tuo pieni pallontallaaja. :)

Nyt kyselisinkin teiltä hyviä vinkkejä vauvan kanssa matkaamiseen. Onko jotain lentomatkoihin, matkatavaroihin, aurinkoon, hotellielämään tai muuhun mahdolliseen liittyvää, mitä olisi hyvä huomioida alle 1-vuotiaan kanssa matkustaessa? Mitä mukaan, mitä ei? Kannanko kaikki korvikemaidot ja sosepurkit Suomesta vai luotanko että paikan päältä löytyy? Miten valmistautua lentomatkoihin? Pitääkö se nappula suojata koko ajan auringolta pitkähihaisilla vai voiko pukeutua sortseihin? Muita babyn rantalomavinkkejä?

Tällä hetkellä valmistautuminen siinä pisteessä, että hellehattu ja uv-uimapuku löytyy. Seuraavaksi kauppaan ostamaan aurinkorasvaa suojakertoimella 50. Sitä kun joutuu käyttämään alkuloman myös tämä paloherkkä äiti-ihminen... :)

kuvat Dubrovnik, Lissabon ja Krabi

QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! :) Pienen kanssa reissaaminen on erilaista, mutta oikein mukavaa. Olet varmaan lukenutkin mun reissupostauksia, mut me oltiin tosiaan Espanjassa T:n täyttäessä 1 vee. Lastenruokia ja vaippoja raahattiin parin päivän tarpeisiin mukaan, mutta niinkään paljon ei olisi tarvinnut, sillä kaikkea sai paikan päältä. Aurinkorasvaa käytettiin kun oli pakko (en mielellään laita sitä turhaan pienen iholle vaan suojaan mieluummin vaatteilla, jos mahdollista). UV-suojapuku oli hyvä altaalla, mutta muuten suosittiin vaaleita, puuvillaisia vaatteita. Esim. valkoinen pitkähihainen body on tosi kätevä, samoin vaalea isolierinen hattu. Esim. yksi mun reissupostaus löytyy täältä:
  http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/06/1-veen-kanssa-reissussa.html

  Varmasti ihana reissu tulossa!! Meillä on vasta syksylle suunnitteilla seuraava koko perheen ulkomaanmatka, en malttaisi odottaa niin pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Suvi! Olen kyllä tuon postauksen joskus lukenut, mutta kiva että linkkasit sen uudestaan, tosi hyviä vinkkejä. Odotamme innolla reissua, ihanaa päästä perheen kesken lomalle <3

   Onneksi tässä on Suomen (toivottavasti lämmin) kesä edessä, niin jaksaa paremmin odottaa syksyä.

   Poista
 2. Omasta vauvanhoitoajastani on jo aikaa,mutta viime viikolla poikani vaimoineen ja vauvoineen (11 kk) olivat täällä etelässä,ja vaikka esim, täällä on ihan hyvin vauvan sosepurkkeja,niin ne ovat kalliimpia kuin Suomessa,joten kehotin heitä tuomaan kaikki Suomesta,etenkin kun täälläpäin esim, ei ole lihaa sisältäviä vauvanruokapurkkeja, Suomessa kun saa nykyään niitä kivoja littanoita annospusseja ja maitokorvikejauhoa pienissä paikkauksissa,niin kannattaa varmaankin raahata niitä mahdollisimman paljon mukaansa,ellei ole ihan varma kohdemaan tarjonnasta. PIkkuisella oli myös aurinkolasit ja sellainen aurinkosuojahattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael kommentista! Olin ajatellut etten kanna kaikkea ruokaa mukanani, mutta koitetaan saada ainakin jonkin verran vauvanruokapurkkeja matkalaukkuun mukaan! :)

   Poista
 3. Alla 1-vuotiaan kanssa meno reissussa on minusta helpompaa kun vilkkaan taaperon tai rasavillin nelivuotiaan kanssa. Meidän vauva-ajoista on jo tovi, kun ylioppilasjuhlia tässä suunnitellaan ;). Lentokoneessa kannattaa katsoa ettei viima käy vauvaan. Kun teillä on suunnittelilla valmismatka, osaa matkatoimisto varmaan sanoa miten kohteessa saa maitoja ja muuta tarpeellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin minäkin olen kuullut :) Vielä ei tarvitse juosta pikkuisen perässä vaikka se kovaa vauhtia ryömiikin. Hyvä huomio tuo matkatoimisto, täytyykin olla sinne yhteydessä ja kysyä vielä kohdemaan vauvanruokatarjonnasta.

   Poista

Follow @hellajahoukutus