Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tallinnan Silk Sushi Bar


Sushia rakastaville Tallinnan kävijöille Silk Sushi Bar tuskin on aivan uusi tuttavuus. Paikallinen sushiketju löytyy useammasta osoitteesta Tallinnasta sekä muualtakin Virosta. Minulle kerta oli ensimmäinen, kun pari viikkoa sitten vietimme kolmen päivän miniloman ystäväni sekä lapsostemme kera. Kävimme Tallinnan Vanhan kaupungin pisteessä, joka löytyy Kullassepa-kadulta. Meno oli kuuden jälkeen iltasella rauhallinen ja mahduimme hyvin sisään kaksine rattainemme ja lapsinemme. Kuten muissakin ravintoloissa, joissa Tallinnassa kävimme, tarjolla oli vain yksi syöttötuoli. Onneksi pikkuneidit viihtyivät myös rattaissa sekä ravintolan sohvalla.


Silk Sushi Barin menu oli laaja. Siis todellakin l a a j a. Valtavan sushivalikoiman lisäksi tarjolla oli muita japanilaishenkisiä ruokia salaateista nuudeleihin, dim sumeihin ja tartareihin. Valintaan kului siis aikaa, kun mieli olisi tehnyt vähän kaikkea. Päädyimme tilaamaan pari erilaista maki-settiä sekä muutaman nigirin ja inarin. Sushit olivat erittäin hyviä, ei mitään valittamista. Tuoreita, maukkaita, vähän erilaisiakin. Nami nami nam!

Lisäksi listalta löytyi jälkiruokasusheja! Hei kamoon, jälkiruokasusheja, ihan pakko kokeilla!! Neljästä eri jälkkärisushivaihtoehdosta päädyimme mansikoita, mansikkakastiketta, keksimurua sekä juustokastiketta sisältävään sushisettiin. Ja kyllä vaan toimi yllättävän hyvin sushiriisin kera, ei yhtään hassumpaa. Kahdeksan palan setti riitti hyvin meille kahdelle jaettavaksi, just hyvä päätös herkulliselle sushimätölle. Jälkiruokasusheihin en ole koskaan aikaisemmin törmännyt, mutta toivotaan että ne eksyvät Suomeenkin jossain kohtaan (vinkkaa vaan, jos olet jossain jo syönyt!).


Silk Sushi Barista raahauduimme masut täynnä ja rattaisiin nojaten takaisin hotellille, josta muuten löytyi tällaiset näkymät:


Not bad...

-----

Silk Sushi Bar
mm. Kullassepa 4, Tallinn

Viimeisen kuvan maisema napattu Sokos Hotel Virun 22. kerroksesta.
QuickEdit
Mona
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Jälkkärisushia mulle, kiitos! olen menossa viikon päästä isän luokse Tallinnaan, ehkä tännekin ehdittäisiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita ihmeessä keretä piipahtamaan! Vaikka sitten vaan jälkkärillä :)

   Poista
 2. Oi namnam! Alkoi heti tehdä mieli sushia. Myös tuo jälkiruokasushi kuulostaa hyvältä!<3 Minkälainen tuo paikka on hintatasoltaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin aikaisemminta vuosilta, että Tallinnasta sai sushia paljon halvemmalla kuin Suomesta. Silkissä hintaero ei ollut kovin suuri, 8 makin setit olivat kympin molemmin puolin, kalleimmat 16€.

   Poista
 3. I was reading some of your content on this website and I conceive this internet site is really informative ! Keep on putting up. tallinnan matka

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus