Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pasta bueno - pinaattia ja aurinkokuivattua tomaattia



Se on joulukuu ja joulunodotusta ilmassa ja blogeissa! Olen tänään kuolannut vaikka kuinka monen ihanan joululeivonnaisen perään, joilla eri ruokablogeissa on joulunalusaika asiaankuuluvasti aloitettu. Minä täällä haaveilen vaan kaukaisesti ajasta, jolloin voisin ihan etukäteen suunnitella ja valmistella, mitä ajankohtaista eri juhlapyhinä tänne blogiin julkaisen. Te, rakkaat lukijani, joudutte tyytymään tällä haavaa niihin ruokiin joita täällä babylandiassa ehditään juuri ja juuri sillä hetkellä kokata - ja julkaista parin viikon viiveellä. :)

Arkisilla herkuilla siis jatketaan täällä. Hehkutin innoissani tätä lounaspastaa jo muutama viikko sitten Facebookissa ja Instagramissa. Tekaisin pastan perinteisesti jääkaapin jämistä, kun oikein mitään ei muka ollut lounaaksi ja jotain piti nopeasti keksiä (ja syödä ennen pikkukokin heräämistä päiväunilta). Tällä kertaa suunnittelemattomasta ateriasta tuli kuitenkin "ihan ok:n" sijaan "aivan tajuttoman hyvää"!! Resepti on siis pakko laittaa teille jakoon. Yksi parhaista kotipastoista pitkään aikaan!

Pasta pinaatilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla

yhdelle

pastaa, esim. tagliatelle

pala purjoa
2 rkl Valio valkosipulivoita
50 g babypinaattia
muutama aurinkokuivatun tomaatin siivu
parmesania
mustapippuria

Laita pasta kiehumaan ja keitä se al denteksi. 

Pilko purjo ja huuhtele pinaatti. Laita keskilämpöiselle pannulle pala valkosipulivoita ja heitä voin joukkoon purjosiivut sekä pinaatit. Kuumenna hetki kunnes pinaatti menee kasaan. Lisää aurinkokuivatut tomaatit (voit pilkkoa niitä haluamasi kokoisiksi paloiksi, reilut palat sopivat minun makuuni). Kaada joukkoon valmis pasta ja raasta päälle kasa parmesania. Mausta pustapippurilla.
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. Tästä pastasta on omassa kaveripiirissä jo tullut hitti pelkästään sen Instagram -kuvan perusteella! :) Purjo tosin on unohtunut omasta versiosta ja oon vielä tuunannut sen verran että olen pinaattien kanssa lisännyt kirsikkatomaatin puolikkaita pannulle. Mutta nam, että on hyvää! :) Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jee, mahtavaa! :) Tää on kyllä niin hyvää, yllätyin ihan kauheasti kun maistoin että onpa hyvä yhdistelmä! Purjo ei oo mikään must ja kirsikkatomaatit sopii varmasti aivan huippuhyvin tähän!

      Ihanaa joulunalusaikaa sinnekin!

      Poista
  2. Onpa maukkaan kuuloinen resepti! Voisi olla juuri sopiva näihin kylmiin talvi-iltoihin, täytyypä kokeilla :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus