Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Ystäväviikonloppu (ja sen perään Yksin kotona)Aivan superupea viikonloppu takana! Sain viikonloppuvieraiksi rakkaat ystäväni, ja nämä pari vuorokautta ovat kuluneet kuin siivillä. Ja toisaalta myös tuntuu kuin viikonloppu olisi kestänyt toooooosi-tosi kauan kun niin paljon on ehtinyt tapahtua. Sellaista oikein perus tyttöjen touhua: höpöttelyä, shoppailua, syömistä, naurua, kyyneliä, aurinkoa, ihanaa yhdessäoloa. Ja vähän vielä ulkoiluakin siihen päälle. Parempaa viikonloppua ei olisi voinut toivoa! Kyllä on onni omistaa näin upeita ystäviä <3

Kaiken kukkuraksi saan viettää vielä tämän sunnuntai-illan aivan yksin kotona. Ilman apukokkia tai koiraa. Harvinaista, ja siksi juuri vähän jopa luksusta. :) Yksin kotona -hengessä tuli kuvailtua vähän auringossa välkehtivää kotia. Keittiötä ja makuuhuonetta, pieniä yksityiskohtia sieltä täältä.


 Keittiön mausteet ja pöydällä kukkiva minttu.


Makuuhuoneen työnurkkaus, Tukholman Lagerhausista mukaan tarttuneet sisustuslaatikot ja -kortit
sekä ihana tapettimme. 
QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia! Keittiön laatta on ihana. Ja tyttöjen viikonloput on ihan parhaita, pakollisia terapiasessioita oikeastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Laatta on ihana, mutta melko epäkäytännöllinen tiskialtaan ja lieden taustana, tuota saumapintaa kun on metreittäin...

   Poista
 2. Aivan ihana tapetti! Mistä ostettu? Selailen sun blogia ensimmäistä kertaa, ja löydän koko ajan enemmän ruokia mitä pitää kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tapetti on ostettu nelisen vuotta sitten, joten valitettavasti en kyllä muista tarkkaan mistä. Oisko ollut K-Raudasta...? Kiva, että tykkäät blgistani, kovasti tervetuloa seuraamaan juttujani ja reseptejäni! :)

   Poista
 3. Tämä sun blogi on kyllä niin ihana, oikein inspiroiva :) jään seurailemaan :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti, ihanaa kun löysit tänne! :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus