Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Neljän viljan omena-kanelipuuro




Meillä on viime kuukausina aktivoiduttu syömään viikonloppuaamuisin melko lailla puuroa. Puuro tuo mukavaa vaihtelua perinteiseen aamuleipään ja -jugurttiin, mutta niin maittavaa ja täyttävää kuin se syödessä onkin, se harvoin pitää nälkää loitolla useita tunteja. Puuroaamiaisen jälkeen on siis hyvä varautua, että lounasaika on kohtuullisen ajan kuluttua luvassa.

Useimmiten syömme kaurapuuroa marjoilla tai mehukeitolla, mutta välillä on kiva kokeilla vähän erilaisia puuroja. Tämä neljän viljan puuro maustui omenalla ja kanelilla ja teki puuroaamiaisesta lähes luksusta.

Neljän viljan omena-kanelipuuro


1/2 l vettä
1/2 l omenamehua
2 kanelitankoa
3/4 tl suolaa
4 dl neljän viljan hiutaleita
1 dl omenahilloa
1/2 omena kuutioituna

Kuumenna kattilassa vesi, omenamehu ja kanelitangot. Kun neste kiehuu, lisää suola ja hiutaleet. Anna muhia miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon omenahillo. Poista kanelitangot ennen syömistä. Kuutioi omenanpuolikas puuroannosten päälle.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus