Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Hae tästä blogista

SEURAA BLOGIANI

Blogiarkisto

Ethän kopioi kuviani. Sisällön tarjoaa Blogger.

- - - - - - - -

Hella & houkutus -blogissa kokataan ja leivotaan rennolla otteella. Hellallani valmistuu arjen pyörityksessä syntyviä helppoja ja herkullisia ruokia sekä leivonnaisia. Välillä kameraan tallentuu myös muita elämän kauniita hetkiä. Tervetuloa mukaan!

Viime syksyn koritehdas


Syksy ja pimenevät illat tarkoittaa täällä yhtä kuin virkkuukoukkuun tarttuminen. Kaikki käsityöt ja viime vuosina erityisesti siis virkkaaminen on minulle varsinaista syyspuuhaa. Jostain kumman syystä. Voisihan sitä muinakin vuodenaikoina harrastaa edes jotain DIY-juttuja, mutta näköjään siis ei :).

Matonkuteiden virkkailun lisäksi haaveilen tällä hetkellä kaulaliinojen ja kaulureiden kutomisesta sekä nojatuolin rahin päällystämisestä (vaikka sitten sillä matonkuteella). Haaveiden toteutumiseen vaikuttaa varsin paljon se, miten kauan tämä käsityökauteni tällä erää jatkuu. Voi olla, että kaiken virkkuutouhun jälkeen jaksan vielä innostua tarttumaan kutimiin. Tai sitten en.

Onneksi on aina seuraava syksy.

------

Viime syksynä tehtailin koreja...


...tänä syksynä jotain muuta. Siitä lisää myöhemmin! :)

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Hei, löytyykö näihin ohjetta mistään?
  Terkuin, Nelli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nelli! Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! En ole itse kirjoittanut ylös ohjetta korien tekemiseen, mutta ohje löytyy mm täältä:
   http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/554CB3FA0FB82459C22577F30029F13A/$file/Kahvallinen+kori.pdf

   Poista

[name=Hella ja houkutus] [img=https://1.bp.blogspot.com/-6qmcIVIuHPs/WSKTogGFfqI/AAAAAAAAJPA/zl9dLMka6W0dRyAvoF-UaOtOPorFFk4bQCLcB/s1600/haarukka.png] [description=Seuraa blogiani] (facebook=https://www.facebook.com/hellajahoukutus) (instagram=https://www.instagram.com/hellajahoukutus/) (bloglovin=https://www.bloglovin.com/blogs/hella-andamp-houkutus-3646076)

Follow @hellajahoukutus