Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Sadonkorjuun aikaKesä alkaa auttamattomasti olla ohi meidän parvekepuutarhassa. Chilipaprika luo parhaillaan viimeisiä punaisia aarteitaan ja timjami kuoli yli- tai alikasteluun (en ole varma kumpaan) jo pari viikkoa sitten. Vihreitä kirsikkatomaatin alkuja löytyy onneksi useampia, joten toivotaan että tomaattisatoa saadaan vielä pitkälle syksyyn.

Pikku-puutarhamme on ollut koko perheen ilona koko kesän. (Myös koirulin, kuten kuvasta näkyy. Chili ei haisteluista huolimatta hauvalle maistunut, mutta kukkien ja kasvien varjossa on ollut mukava loikoilla. Ja haukkua satunnaisille ohikulkijoille.) Tomaattipensaan kanssa on sujunut huomattavasti paremmin kuin viime vuonna, jolloin parvekkeemme lähes hautautui Jaakon pavunvarren lailla kasvavan tomaatinverson alle. Chili on ollut myös iloinen yllätys ja viihtynyt kuumalla parvekkeellamme hienosti.

Mutta paras kaikista on ollut rakas, rehevä basilikani. Lempiyrttini, jolla on maustettu lähes kaikki kesän ruoat.

Se kasvaa ja komistuu edelleen.


QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Ihania kirsikkatomaatteja! meillä on takapihalla läjä vihreitä tomaatinalkuja, mutta en usko että näillä lämpötiloilla niistä saa ulkona punaisia. Sain vinkin, että ne kannattaa ennen öiden viilenemistä napsia pois ja kypsyttää sisällä. Olisi kyllä hienoa saada omaa tomaattisatoakin :)

  Meillä on kasvimaa melkein jo valmis syksyyn, enää pitää napata punajuuret ja porkkanat maasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ottaa sisälle kypsymään, tehtiin niin viime vuonna ja saatiin vielä syksyn viileillä keleillä ihan kivasti pikkutomaatteja. Meidän lasitetulla eteläparvekkeellä lämpötila pysynee vielä ihan mukavan lämpimänä, joten voi olla että saadaan niitä sielläkin hetki vielä kypsytettyä.

   Poista

Follow @hellajahoukutus