tag:blogger.com,1999:blog-6991991703426882007.post445932090743425749..comments2023-09-26T16:32:20.873+03:00Comments on Hella & houkutus: Sadonkorjuun aikaMonahttp://www.blogger.com/profile/15691833402856397426noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6991991703426882007.post-69321692698876853072013-08-22T10:00:15.649+03:002013-08-22T10:00:15.649+03:00Joo, kannattaa ottaa sisälle kypsymään, tehtiin ni...Joo, kannattaa ottaa sisälle kypsymään, tehtiin niin viime vuonna ja saatiin vielä syksyn viileillä keleillä ihan kivasti pikkutomaatteja. Meidän lasitetulla eteläparvekkeellä lämpötila pysynee vielä ihan mukavan lämpimänä, joten voi olla että saadaan niitä sielläkin hetki vielä kypsytettyä.Monahttps://www.blogger.com/profile/15691833402856397426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6991991703426882007.post-31545996245627722012013-08-22T09:00:13.371+03:002013-08-22T09:00:13.371+03:00Ihania kirsikkatomaatteja! meillä on takapihalla l...Ihania kirsikkatomaatteja! meillä on takapihalla läjä vihreitä tomaatinalkuja, mutta en usko että näillä lämpötiloilla niistä saa ulkona punaisia. Sain vinkin, että ne kannattaa ennen öiden viilenemistä napsia pois ja kypsyttää sisällä. Olisi kyllä hienoa saada omaa tomaattisatoakin :) <br /><br />Meillä on kasvimaa melkein jo valmis syksyyn, enää pitää napata punajuuret ja porkkanat maasta :)annemi / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.com