Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mexwurst-hodaritYmmärrän, että otsikko kaipanee jonkinlaista selvennystä. Mietit siellä, että mikä hitto on Mexwurst-hodari? Pitiköhän sen kirjoittaa Meetwurst? Vai viiraako sillä bloggaajalla nyt pahemman kerran?

Jälkimmäinen on hyvinkin mahdollista, mutta meetwurstia en tarkoittanut ja mexwurstin selitän tässä. Koska käytin hodareihin saksalaista bratwurstia (ja kaalia, joka hyvinkin voidaan nähdä saksalaishenkiseksi ruoaksi) sekä meksikolaisia makuja, piti hodarit nimetä minusta näiden mukaan. Eli Saksaa ja Meksikoa. Meksikoa ja bratwurstia. Mexwurst.

Eikö?

Hihii, onneksi ei nimi miestä pahenna eikä toivottavasti myös hodariakaan, sillä nämä olivat ihan superhyviä. MeNaisissa julkaistusta ohjeesta otin idean ja vähän muuntelin matkalla. Kokeile viikonloppuherkuksi, tykkäät varmasti!

Mexwurst-hodari. Pitäisiköhän ihan rekisteröidä toi nimi? ;)


Mexwurst-hodarit

4 kpl

1/2 ciabatta-leipä
4 minibratwurstia
punasipulia

kaalisalaatti
n. 100-150 g valkokaalia
1 chili(paprika)
1 rkl srirachakastiketta tai pari tippaa tabascoa
1/2 limen mehu
2 rkl ranskankermaa
2 rkl turkkilaista jugurttia
suolaa
mustapippuria
1/2 ruukku korianteria

avokadokastike
1 -2 avokadoa
1/2 dl taco-kastiketta
1 rkl limen mehua
suolaa

Valmista ensin kaalisalaatti ja avokadokastike. Leikkaa kaali ohueksi silpuksi. Hienonna chili (tai chilipaprika, riippuen miten tulista salaatista haluat) kaalin joukkoon. Mausta srirachakastikkeella tai tabascolla. Purista limen mehu joukkoon. Sekoita kaalisalaattiin ranskankerma ja turkkilainen jugurtti ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna vielä korianteri mukaan.

Kuori avokado(t) ja hienonna se (/ne). Me käytimme vain yhtä avokadoa, mutta jäin kaipaamaan vielä lisää avokadon makua, siksi suosittelen ehkä käyttämään kahta. Mausta avokado taco-kastikkeella, limen mehulla ja suolalla.

Leikkaa ciabatta-leivästä neljä paksua viipaletta (noin 4cm). Halkaise viipaleet taskumaisesti auki, mutta jätä palat pohjasta toisiinsa kiinni.

Paista tai grillaa bratwurstit ja lämmitä leivät esim. uunissa. Lusikoi leipien väliin kaalisalaattia, nosta päälle makkarat ja avokadokastiketta. Koristele punasipulirenkailla.

QuickEdit
Mona
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Follow @hellajahoukutus