Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Lapin lettuset




Rukan mökkimme ei ollut mikään keittiötarvikeaitta, joten kokkailut jäivät siellä melko vähäisiksi. Yhtenä iltana yllätimme siskon kanssa kuitenkin matkaseuralaiset vinolla pinolla lettusia, joiden kaverina tarjosimme lime-valkosuklaarahkaa, marjoja sekä suklaakastiketta.

Miten etenimme?

1. Paista kasa lettuja. Voit tehdä letut alusta asti itse (esimerkiksi tällä ohjeella) tai päätyä vaatimattomammassa keittiössä tai reissun päällä valmislettutaikinaan (esimerkiksi Sunnuntailta löytyy ihan oivia valmisleivontamixejä), kuten me.


2. Vatkaa 2 dl kuohukermaa. Mökkikeittiön vispilällä pääsi vanhan kunnon vispaamisen makuun, kun ei ollut sähkövatkainta. Kotona kun tulee tietysti aina turvauduttua siihen sähköiseen apuvälineeseen. Yhdistä kermavaahtoon 1 prk lime-valkosuklaarahkaa. Sekoita hyvin.


3. Etsi mökkikaappien laajoista astiavalikoimista vielä yksi kulho, jossa tarjoilet haluamasi marjat. Rukan S-marketista löytyi kuningatar-marjasekoitusta.

4. Suklaakastikkeen voit tarjoilla suoraan purkista.

(5. Jos mökissäsi on yhden toimivan hellalevyn sijasta kaksi, voit kuumentaa kattilassa 1 dl kermaa ja sulattaa kiehumispisteessä olevaan kermaan puoli levyä suklaata. Tulee huomattavasti parempaa suklaakastiketta. Meidän hellalla ei onnistunut.)


6. Kasaa annos ja herkuttele villasukat jalassa.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Koska näitä tarjotaan äidille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, kyllähän näitä voidaan tarjota heti kun äiti tulee kylään :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus