Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Valoa elämään (ja olohuoneeseen)Miten onnelliseksi ihminen voikaan tulla ihka uudesta lampusta? Voin kertoa, että erittäin erittäin onnelliseksi! :)

Olemme etsineet olohuoneeseen valaisinta herra ties kuinka kauan. Vanhan lattiavalaisimen valossa kun hädin tuskin näki päivän postin lukea. Lisäksi se oli vino. Ja muutenkin ehkä vähän aikansa elänyt.

Lattiavalaisimen löytäminen on kuitenkin ollut yksi vaikeimmista projekteista pitkään aikaan, ja juuri sopivaa lamppua on etsitty kivien ja kantojen alta (= huonekaluliikkeestä jos toisestakin, ja useampaan otteeseen). Kaikki tarjolla olleet valaisimet ovat olleet joko liian isoja tai liian pieniä tai oudon muotoisia tai väärän mallisia. Tai liian kallista designia. Tai muuten vaan silmää miellyttämättömiä.

Loppujen lopuksi uusin sisustuselementtimme löytyi sitten Ikeasta. Uuden valaisimen myötä oma koti tuntuu taas hurjasti paljon kotoisemmalta, viihtyisämmältä ja lämpöisemmältä. Ja tietysti valoisammalta. Erityisesti tuo nojatuolinnurkka.


Siinä se nyt on, meidän uusi valaisin! Mahtavuutta!!


Ei tullut designia ei, mutta tuli valoa. Ja onnellisuutta. Ja se on pääasia.
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Meillä on sama metsästys ollut käynnissä jo KUUKAUSIA. Haluaisin istua talvi-iltoina tuossa lukunurkassani, ihanassa oranssissa nojatuolissani mutta kun ei siellä näe mitään :D

  Sitä Oikeaa lamppua ei ole vielä meille löytynyt, tai no.. ainakaan sitä joka ei vie meitä konkurssiin ;)

  Antaa toivoa meillekin että teille se oma lamppu löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tunnen sun tuskasi! Tämä lampunmetsästys oli vaikeaakin vaikeampaa ja tuntui, että kaikki kivat valaisimet maksoivat useita satoja euroja. Nyt, pitkän etsinnän jälkeen, tuo olohuoneen valoilmiö tuntuu sitäkin ihanammalta.

   Tsemppiä, kyllä se vielä löytyy! :)

   Poista
 2. Kaunis valaisin, kuin tehty noiden verhojen pariksi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos zubi! Mekin huomattiin vasta kotona, miten kivasti lampun kuviot mätsää verhojen kanssa! :)

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus