Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Arki-illan hemmotteleva broileri-pinaattipasta




Helpointa ja hemmottelevinta arkiruokaa taitaa olla pasta eri muodoissaan. Kaapista löytyvät kastikeainekset pannulle, spaghetit kiehumaan ja muutamien minuuttien päästä annos on valmis. Ja mielihyvähormonit huipussaan :)

Sain joululahjaksi kovasti toivomani Aglio & Olio -pastaopuksen, jonka oppeja olen tähän mennessä vasta hieman päässyt kurkistelemaan (ja joita varmasti tulen matkan varrella teille jakamaan kyllästymiseen saakka). Ja voi millainen pastanoviisi olen ollutkaan! Aina joko kerma- tai tomaattikastikepurkki kädessä. Voi miksi, voi miksi, kun hyvä oliiviöljy mausteineen ajaa saman asian. Paremminkin.

Tämä pasta on kuitenkin vielä eAO. (eli ajalta ennen Aglio & Oliota). Broileri ja pinaatti tosin vaativatkin kermaisempaa otetta, johon tuorejuusto tuo vielä lisää muhkeutta. Ja mielihyvää.

Broileri-pinaattipasta


2 valkosipulinkynttä puristettuna
300 g broilerin fileesuikaleita

mustapippuria
suolaa
100 g tuoretta pinaattia
1 prk ruokakermaa
½-1 pkt valkosipulituorejuustoa
puolen sitruunan mehu

lopuksi päälle
persiljaa hienonnettuna maun mukaan
parmesanjuustolastuja

Kuullota valkosipulia hetki pannulla öljyssä. Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista ne. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon tuore pinaatti ja kääntele sitä hetki pannulla. Lisää ruokakerma, valkosipulituorejuusto ja sitruunanmehu. Anna hautua muutaman minuutin ajan.

Lisää pastakastikkeen joukkoon keitetty spaghetti ja lisää päälle hienonnettua persiljaa sekä parmesanjuustolastuja.
QuickEdit
Mona
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

  1. Aglio & olio on ässä. Tulet ihastumaan. Aina kaikki reseptit eivät ole toimineet, mutta se on niin mahtava tietopakkaus, että sillä kyllä oppii tekemään mahtavia pastoja ja ymmärtämään hyvän pastan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, oon ihan innoissani! Muutamat reseptit on jo poimittu to do -listalle, mutta parasta antia on tosiaan tuo pastan sielunelämän syvempi ymmärrys.

      Poista
  2. Se on ihan paras opus! Onpa herkullisen näköinen annos. Ei hyvää pastaa voittanutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiina! No näin olen huomannut minäkin ja innolla imen itseeni sen oppeja! Kiitos, oli kyllä onnistunut pasta tämäkin, kuten ne pastat yleensä... :)

      Poista
  3. Heippa Mona! Uuden vuoden kunniaksi heitin sinulle sisustusaiheisen haasteen:
    http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/01/haaste-kodin-toivelista-2013.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan älyttömän hyvää oli! Kiitos reseptistä, menee uudelleen käyttöön! :)

      Poista
    2. Kiva, että tykkäsit reseptistä ja pasta maistui!

      Poista

Follow @hellajahoukutus