Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Minun, sinun ja muiden blogit


Ruoka-aiheisten blogien lisäksi tykkään kovasti seurata myös aivan muunlaisiakin blogeja. Sisustusblogeja (koska pidän kauniista kodeista ja haluaisin joskus asua siinä omassa haavekodissani). Äitiysblogeja (vaikka en ole äiti, samaistuminen naisena näyttää olevan melko helppoa). Muotiblogeja (jonkin verran, jos vaikka omaan harmaaseen vaatekaappiin irtoaisi jokin trendikkäämpi idea). Kauneusblogeja (kyllä kiitos, meikkivinkit kelpaa aina!). Elämäntapablogeja (hyvän blogistin kirjoitus vie mennessään kirjoitti hän sitten mistä vaan).


Onpa sitä tullut eksyttyä myös balettiblogeihin (aikuisbalettiharrastajan unelmaluettavaa) ja matkailublogeihin (voi kun omina reissailuaikoinakin olisi ollut jo tällainen blogikulttuuri kuin nykyään!). Mielipideblogeihin (joihin samastuessani olisin valmis jakamaan nämä upeasti kirjoitetut kannanotot vaikka missä sosiaalisissa medioissa). Käsityöblogeihin (mikseivät ne kutimet pysy paremmin käsissä?). Liikuntablogeihin (lisää miksei-kysymyksiä).

Piristäviä ideoita. Kauniita kuvia. Mielettömän upeita juttuja.


Välillä pohdin, että olisiko oma blogini voinut käsitellä jotain aivan muuta aihetta kuin ruokaa. Vaikka jotain yllä mainituista. Olisinko innostunut sisustamisesta samalla lailla kuin nyt olen innostunut ruoanlaitosta ja leivonnasta? Pukeutuisinko trendikkäämmin, jos kuvaisin asuni täällä teille? Keksisinkö uusia, yhteiskunnallisesti merkittäviä ja mielenkiintoisia mielipiteitä jaettavaksi?

Varmaa on, että mistä tahansa aiheesta kirjoittaisin, valokuvaaminen pysyisi visusti mukana. Mitä enemmän kuvaan, sitä enemmän siitä pidän. Kuvaan sitten ruokia, maisemia tai ihmisiä. Kohteella ei ole väliä. Kuvilla voi todella kertoa enemmän kuin koko blogitekstin sanat kertovat. Kauniit kuvat koskettavat ja herättävät mielenkiintoa. Myös kaikissa seuraamissani blogeissa.

Visuaalinen ihminen? Kenties.

Blogini on henkireikä, harrastus ja ilmaisukeino. Kaikki kävijät isoja ilonaiheita. Kaikki kommentit upeita yllätyksiä.


Kaiken tämän sepustuksen jälkeen totean, että tämän päivän postauksen alkuperäisenä ideana oli muuten vastata sisustusrikkaan Zubi's cornerin lähettämään Kodin sisustushankinnat -haasteeseen. Taisin vähän ajatua sivuraiteen sivuraiteille pohtiessani suhdattani sisustukseen, sisustusblogeihin, muihin blogeihin... :) Eipä mitään, jatketaan siis sisustushaavein seuraavalla kerralla.

Ehkä aiheella ei aina ole väliä. Pitäköön se Houkutus-sana sisällään kaiken muun, mikä karkaa liian kauaksi keittiöstä. Sisustuksen, matkailun ja muun.

Elämä (ja blogit) on Houkutuksia täynnä :)
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Joskus on ihan hyvä ajautua sivuraiteen sivuraiteelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Ei koskaan tiedä mitä yllätyksiä sieltä sivuraiteilta löytyy!

   Poista
 2. Joo, ihan ehdottomasti se houkutus saa sisältää kaiken mahdollisen rönsyilyn. :) Ja liittyyhän sisustus ruuanlaittoon (keittiö, kattaus...) ja pukeutuminen vaikka kivaan ravintolailtaan.... jnejne. Mäkin muuten joskus mietin, että jos aloittaisin blogin, niin jaksaisin varmaan pukeutua kokeilevammin kun sitten tulisi kuvattua niitä asuja. Nooh, ei ole vielä visioni toteutunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, et oot tota mieltä! Välillä on vaan niin paljon kaikkea muutakin kivaa ruoan lisäksi, mistä tekee mieli bloggailla :)

   Heheh, siinä tarvitsisi varmaan sitten olla oikein sellainen muotimuotiblogi, jossa joka päivä pitäisi lukijoille olla jotain uutta kivaa asuideaa näytettävänä, jotta oma pukeutuminen ihan oikeasti laajentuisi :D Ja oikein ihania vaatteitahan sulla näyttää olevan!

   Poista

Follow @hellajahoukutus