Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

BlockMeidän koti on saanut uuden valaisimen. Design House Stockholmin iki-ihana Block-lamppu kuoriutui ulos lahjapaketista, jonka muutama viikko sitten syntymäpäivälahjaksi sain.

Meillä ei juuri designhuonekaluja kotoa löydy (ainakaan vielä), mutta Blockista olin haaveillut jo pitkään. Sen yksinkertaisen kaunis muotoilu vetoaa simppeliin sisutussilmääni; ei turhia rönsyjä ja röyhelöitä vaan puhtaat, selkeät linjat. Ilmeisesti äiti oli ihasteluni kuullut - kiitos äiti!
QuickEdit
Mona
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta kauniista valaisimesta! Tuo on kyllä omiakin suosikkejani, tuntuu että se sopisi ihan minne vain ja pehmeä valo on kiva tunnelmanluoja. Yksi vinkki omasta kokemuksesta: lamppua vaihtaessa kannattaa asettaa se uusi polttimo vaikka talouspaperin kanssa paikalleen - jos siihen pääsee vähänkin rasvaa käsistä, niin kärähtää jostain syystä tosi helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on tosiaan pitkään jo ollut haaveissa ja ihanaa kun se nyt koristaa omaa olohonetta :) Kiitos vinkistä, täytyy muistaa tuo, kun ekaa kertaa vaihdetaan. Löytyykö noita vaihtolamppuja ihan hyvin kaupasta?

      Poista

Follow @hellajahoukutus