Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mustaherukka-valkosuklaamuffinsit



Pakastimeen loppukesästä kerätyt marjavarastot on jo korkattu! Kun tekee mieli jotain hyvää, makeaa ja nopeasti, pyöräytän usein muffinseja. Pakastimesta olisi löytynyt marjaisten muffinsien luottoystävää, mustikkaa, mutta päätin tällä kertaa kokeilla jotain vähän erilaista. Mustaherukkaa. Ja toimi aivan älyttömän hyvin!! Varsinkin makuja pehmentävän valkosuklaan kaverina. Alkuperäinen resepti, jota muokkasin hieman, löytyy täältä.

Mustaherukka-valkosuklaamuffinsit


12 kpl

3 kananmunaa
1½ dl sokeria
150 g margariinia tai voita
4 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
½ tl kardemummaa
1 dl maustamatonta jugurttia
2 dl mustaherukoita
80 g valkosuklaata

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma vuorotellen joukkoon sulatetun rasvan ja jugurtin kanssa varovasti sekoittaen (älä enää vatkaa).

Pyörittele jäiset mustaherukat parissa ruokalusikallisessa vehnäjauhoja, jotta marjat eivät sotke koko muffinsitaikinaa siniseksi. Lisää mustaherukat ja rouhittu valkosuklaa taikinan joukkoon ja sekoita varovasti joukkoon.

Annostele taikina muffinsivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) enpä ole itse koskaan laittanut mustaherukkaa munffissitäytteeksi, täytyypä kokeilla kun niitä on pakkasessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ollut minäkään tätä ennen, mutta ei kyllä jäänyt viimeiseksi kerraksi :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus