Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Aamupalalla TukholmassaTurusta lähtevä laiva saapuu Tukholman satamaan klo 6.30 paikallista aikaa. Kaupat ovat vielä kiinni. Nähtävyydet ovat vielä kiinni. Aamu-uniset silmäsikin melkein. Mitä teet?

No menet tietysti hotelliaamiaiselle! Pari tuntia rauhallista syöpöttelyä ja höpöttelyä ja kas, lauantai-aamuinen Tukholma alkaa pikkuhiljaa heräillä. Ja sinä myös. Ihana tapa aloittaa päivä!

Viime viikonloppuisen Tukholma-päivämme aamupalaherkut (ja nämä kuvat) ovat hotelli Reisenin aamiaiselta. Oikein sopiva sijainti Vanhan kaupungin sivustalla ja matkan varrella Viking Linen satamasta keskustaan. Kyllä jaksoi näiden pöperöiden jälkeen shoppailla! :)

Huhu muuten kertoo, että tällä aamiaisella on joskus nähty jopa suklaasuihkulähde...
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Tukholmassa tunnetusti osataan aamiaiset. Itseään kunnioittavilla paikoilla on nykyään oma frukostchef, ei siis ihme, jos maistui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, tuollaisesta aamiaiskokista en tiennytkään! Aika fiiniä! :) Tästä aamupalailusta tuli ehdottomasti tapa tuleville Tukholman reissuille.

   Poista
 2. Moikka! Löysin postauksesi, kun googletin aamupala mahdollisuuksia tukholmassa. olemme lähdössä kavereideni kanssa tukholman risteilylle, myöskin aamupalapaikkaa vailla. Muistatko yhtään, kuinka paljon yksi aamupala tuossa kyseisessä hotellissa maksoi? Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan hirvittävän huono muistamaan hintoja, mutta sanoisin että yli 20 € maksoi. Mutta vatsan sai kyllä niin täyteen että lounas siirtyi pitkälle iltapäivään :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus