Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tuotesuosittelua: Fajitakset



Tiedättehän, miten esimerkiksi kauneusblogeissa esitellään usein bloggaajien omia suosikkituotteita? Vaikka että TOP-5 hiustenhoitotuotteet. Ripsivärien eliittiluokka. Kevään kuumimmat kynsilakat.

Mietinpä tässä, että miksei sama toimisi myös ruoka-aineksiin? 

Kokeillaan! Tässä siis teille esittelyssä omat suosikkini fajitasten valmistamisessa. Mitä tuotteita ja raaka-aineita meillä useimmin käytetään, kun texmex-himo iskee. (Ja sehän  iskee usein.) Onko valmista? Siis mennään :)

1. Täysjyvätortillat


Kun vaaleat vehnälätyt on kerran jättänyt ostamatta, ei niitä enää tee mieli. Täysjyvä tuo mukavaa syvyyttä tortillaan. Mahtaako tuo nyt niin hurjasti terveellisempää olla, mutta ainakin itseään voi huijata uskottelemalla niin :) Merkillä ei niin väliä, Pirkalta näitä ainakin löytyy.

2.Tahnat

  

Tahnojen pyhä kolminaisuus. Salsa, guacamole ja ranskankerma. Kaikkia pitää olla, ehdottomasti. Salsa joko mietoa tai keskivahvaa, guacamolesta lisää seuraavaksi.

3. Guacamole

 

Mikäänhän ei tietenkään voita itse tehtyä guacamolea. (Ja tunnustan nyt heti tässä paikassa, etten itse ole vielä koskaan sitä tehnyt. Kyllä, näin on. Mutta syönyt olen kyllä erittäin ihania guacamoleja. Lupaan tarttua tähän haasteeseen pikimmiten.)

Mutta jos itse tehtyä ei ole saatavilla (tai sen tekemiseen ei ole aikaa/voimia/inspistä/aineksia) niin tämä Santa Marian Guacamole Style Dip toimii aivan mainiona korvikkeena. Siis todella, todella hyvää! Kokeile myös Meksikolaisen salaatin kanssa.

3. Kana

Vaikka useimmiten kotona täytteeksi päätyy kieltämättä jauheliha. Mutta kana on silti paras.

4. Kanan mauste

Helpoimmalla pääsee, kun ostaa valmismaustepussin. Kanalle Santa Marian Fajita Spice Mix. Voi käyttää myös muulloinkin kanan maustamiseen.

5. Kasvikset

Tarkemmin ottaen tomaatti ja salaatti. Muuten tuntuu fajitas jotenkin raskaalta, kasvikset tuo edes vähän keveyttä. (Ja lisää itsensähuijausta siitä, että tämähän on ihan terveellistä tämä tortillojen pupttaminen. Ranskankermaakin laitoin vain ihan pienen nokareen.)

Muuta ei tarvita. Yläkuvissa ollut halloumi oli jännittävä täytekokeilu kerran, ja toimi oikeastaan aika hyvin! Mutta ei siis yllä top-vitoseen...
QuickEdit
Mona
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

  1. Hihi, ihana postaus. Mulla on ollut koko viikon kauhea fajitas-himo ja olen suunnitellut niitä tehtäväksi, en ole vain saanut vielä aikaiseksi :)

    Itsetehty guacamole on kyllä parasta, kerran kun tekee niin paluuta ei ole :) ranskankerma on itselle myös ihan ehdoton lisuke, ilman sitä ei ole fajitaksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on fajitashimo melkein joka viikko :D

      Siis oikeesti ihan hävettää, etten oo guacamolea koskaan itse tehny, pakko kokeilla sitä ihan pikimmiten!

      Poista
  2. Himo oli, himo meni ja nyt on maha täynnä fajitaksia :P

    VastaaPoista
  3. Täysjyvätortillat on munkin suosikkeja, saa enemmän makua. Ja kokoa pitää olla reilusti, pienet lätyt ei vaan toimi. Rainbow'lla on ainakin kans hyviä ;)

    Ja aurajuusto!! Ihan ehdoton täyte. Oon saanut monet kaveritkin koukuttumaan siihen. Ootko kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu isot lätyt on parhaita, mahtuu enemmän täytettäkin :) Aurajuusto on mulla kanssa ihan ykkönen, monesti on tullut laitettua. Feta sopii myös.

      Poista

Follow @hellajahoukutus