Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tämäkö Rosso?
Koska olet viimeksi käynyt Rossossa? Tuossa koko Suomen perheravintolassa, jonka vihreäpunaruutuiset kuosit ovat piirtyneet jokaisen asiakkaan muistiin. Omat ensimmäiset ravintolamuistoni ovat Rossosta, jonka raastepöytää on tullut nautittua useammankin kerran. Viime vuosina tosin ei ehkä enää niin useasti. Tähän saattaa tulla kuitenkin nyt poikkeus.

Yli 30-vuotisen taipaleen jälkeen Rosso on vihdoin uudistunut. Eikä sitä tunnista kyllä enää samaksi.

Uusi Rosso bottega//cucina on sisutukseltaan aivan erilainen kuin perinteinen Rosso - ja pelkästään positiivisella tavalla. Ruoka on edelleen italialaista, mutta lisäksi uudessa Rossossa voi ostaa bottega-puodista mukaansa ihania italialaisia maaseudun tuotteita - oliiviöljyjä, pastoja, maustetahnoja ja kastikkeita. Omaan ostoskoriin päätyi herkullisen näköinen valkosipuli-chilitahna :)


Sisustuksen väripilkkuina ovat valloittavat punaiset Navy Chair tuolit, jotka on alunperin suunniteltu Yhdysvaltain laivaston käyttöön. Vuonna 2010 valmistui näiden design-herkkujen Navy Chair 111-versio, joka on valmistettu kierrätetyistä Coca-Cola pulloista.


Lounaaksi maalaissalaattia katkaravuilla ja tonnikalakastikkeella. Nam!


Uudistunut Rosso bottega//cucina löytyy Vantaan Tikkurilasta, Hyvinkäältä, Järvenpäästä ja Porvoosta. Käypä kokeilemassa - et uskoisi Rossoksi!
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Toivottavasti uudistunut Rosso löytyy pian myös Tampereelta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivotaan, todella hieno uudistus (kuvat Tikkurilasta)!

      Poista

Follow @hellajahoukutus