Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kadonnut resepti: Peruna-kasvispaistosNyt kävi hieman nolosti. Tämän kasvispaistoksen valmistamisesta on jo muutama viikko aikaa ja itse resepti on hävinnyt. Ei löydy sitten mistään. Ei edes kovin hyvin omasta muistista :) Tämä saattaisi toki helposti viestiä siitä, ettei paistos ollut kovinkaan kummoinen, kun ei kerran ohjetta edes viitsinyt säilyttää saati aivonystyröihin tallentua reseptin perusjutut. Makumuistini kuitenkin kertoo, että tätä nautitiin ihan hymyssä suin ja ainoastaan sen verran nälästä kiireisinä ettei paistos ehtinyt olla tarpeeksi kauan uunissa. Kokeillaanpa siis arvailla, mistä paistos koostui (uunin paistoajasta ja -lämpötilasta en kyllä lyö päätäni pantiksi).

Peruna-kasvispaistos


1 pss valkosipuliperunoita (pakaste)
5-6 tomaattia
1 kesäkurpitsa
1-2 kevätsipulin nippua
suolaa
pippuria
öljyä
parmesanjuustoraastetta
emmentaljuustoraastetta

Pilko tomaatit, kesäkurpitsa ja kevätsipuli. Voitele kevyesti uunivuoka öljyllä. Asettele viipaloidut tomaatit, kesäkurpitsat sekä valkosipuliperunat vuoron perään limittäin uunivuokaan. Perunoita kannattaa laittaa useampi kerralla, jotta koko pussi tulee käytettyä. Mausta suolalla ja pippurilla (myös jokin yrttimauste voisi sopia hyvin joukkoon, en muista käytinkö itse sellaista) ja koita saada mausteita myös kasvisviipaleiden väleihin. Ripottele päälle pilkotut kevätsipulit. Kaada öljyä ohuena nauhana ja ripottele viimeiseksi juustoraasteet.

Veikataanpa nyt vaikka, että paistos oli noin 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tai meillä ehkä hieman vähemmän, koska perunat jäivät tosiaan hieman raaoiksi.

-----

Seuraavat päivät vietän kotikonnuilla Turun suunnalla, joten Hellan & houkutuksen pariin pääsen vasta loppuviikosta. Näkemisiin siihen saakka! :)
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus