Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Lomapäivä Isossa VasikkasaaressaEnsimmäinen lomaviikko aloitettiin kesäretkellä Isoon Vasikkasaareen. Haukilahden satamasta lähtee kesäisin saaristovene Nokkalan kautta tänne Espoon yhteen suosituimmista ulkoilusaarista. Retki oli ihanan avartava elämys, sillä en ollut vasta parin vuoden ikäisenä espoolaisena käsittänytkään, miten mahtavat merimaisemat täältä löytyy!


Iloinen pikku sorsa tuli tervehtimään meitä auringonpalvojia rantakalliolle :)


Isossa Vasikkasaaressa kannattaa ehdottomasti käydä Gula Villan -ravintolassa, joka henkii sympaattista ruotsalaishenkistä maalaistunnelmaa. Ruudullisia pöytäliinoja, kukkia ja pihapiirissä jopa lammas! Me nautimme pihaterassilla vain virvokkeita, mutta naapuripöytiin kannetut lihapulla-annokset aiheuttivat nälän ja ihastuksen sekaisia vilkaisuja meidän pöydästämme.

Kyllä tää kesä ja lomailu vaan on mukavaa! :)
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Kauhean noloa myöntää mutta en ole koko saaresta koskaan kuullutkaan.. tätä tää vantaalaisuus teettää :D onneksi on tää sun blogi, saan vähän sivistystä herkkuruokien kuolaamisen ohella ;)

  VastaaPoista
 2. No en ollut minäkään ennen viime viikkoa! Huimaa, miten sitä voi oppia kaikkea uutta lähiseudustaan :)
  Hehee, todella mahtavaa päästä sivistämään lukijoita :D

  VastaaPoista
 3. Meillä retki Isoon-Vasikkasaareen on ollut suunnitteilla jo pitkään. Emme suoriutuneet kuitenkaan sinne edes silloin, kun meillä yhden kesän oli vene täällä. Jospa tällä lomalla ;-)

  VastaaPoista
 4. Niinhän se usein käy, että lähimatkailu helposti jää ja reissuja tulee tehtyä ennemmin kauemmas kotiseudusta. Kannattaa kyllä käydä, oikein kiva ulkoiusaari!

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus