Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mansikka-halloumisalaatti ja simppeliä kesäkokkailuaKesäruoat ovat melko simppeleitä. Erilaisia salaatteja ja kasviksia. Uusia perunoita voin ja kevätsipulin kera. Kaikkea mahdollista mitä vaan voi laittaa grilliin (ystäväni valmisti grillillä kerran mustikkapiirakan). Litistyneitä mansikoita suoraan torimyyjän antamasta muovipussista.

Ja näinhän sen kuuluukin olla! Ei kesähelteitä kannata tuhlata hellan ääressä hikoiluun. Sitä kerkiää sitten talven pimeinä iltoina hyvin kyhäillä parin tunnin aterioita patojen ja kattiloiden äärellä. Nämä Suomen kesät tuntuvat aina vaan lyhyemmiltä ja lyhyemmiltä, joten jokaisesta lämmön- ja auringonpilkahduksesta pitää päästä nauttimaan. Kauhat ja kasarit siis kaapin nurkkaan ja aurinkorasvaa keholle! Kesäruokien parhaimmistoa ovat ne pöperöt, jotka nautitaan ja valmistetaan ulkona :)

Kesäsalaattia valmistimme systerini kanssa viime viikolla. Rannalla makoilun jälkeen halusimme äkkiä ja helposti jotain murua rinnan alle. Teimme mansikka-halloumisalaatin.

Mansikka-halloumisalaatti


rapeaa salaattia
tomaattia
kurkkua
kevätsipulia
puolitettuja viinirypäleitä
valmiita krutonkeja pussista
mansikoita
1 pkt halloumia

Salaatinkastikkeena toimi valmis vaalea balsamicokastike. Ei sen kummempaa.


Simppeleistä simppelein kesäruoka :)


Koirakaverikin ilostuu, kun kesäkokkailut hoidetaan pihalla kuuman keittiön sijasta! 

 (Erityisen iloiseksi koirakaveri tulee, kun jätät lautasella odottavat makkarat sekä hauvan kymmeneksi sekunniksi valvomatta hakiessasi muita pöperöitä keittiöstä. Yhden makkaran ehtii imaista kokonaan ja toinen roikkuu puoliksi suunpielestä palatessasi pihalle...)
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus