Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kesäloman kynnyksellä tomaatti-halloumileipiä


Kiitos kesäloma, kun vihdoin olet oven takana! Olenkin sinua jo niin odotellut.

Huomenna sulkeutuu työhuoneen ovi, työläppärin kansi sekä työasioita aivoissani käsittelevä lohko. Avauspäivä vasta heinäkuun lopussa. Seuraavan neljän viikon aikana aion vain rentoutua auringossa (jos se vielä jossain kohtaa näiden sadekuurojen keskellä nähdään), syödä mansikoita ja Magnum-puikkoja, lukea yöpöydällä odottavat kolme pokkaria, nukkua pitkään, haahuilla pitkin Helsingin katuja ja automatkailla kaunissa kotiSuomessa. Ja tietysti kokkailla ja bloggailla :)

Kesäloman aloituspostauksessa pitäisi varmaan olla jotain mansikoihin, uusiin perunoihin tai vähintään grillaukseen liittyvää aihetta. Tällä kertaa mennään kuitenkin ihan arkisella iltapalalla. Tomaatti-halloumileivillä.

Tomaatti-halloumileivät


1 pala hyvää ciabattaa
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1/2 halloumijuusto
1 tomaatti
1 varsi kevätsipulia
pippuria
aromisuolaa

Sivele ciabattaleivän päälle öliiviöljyä. Kuori valkosipulinkynsi, leikkaa se kahtia ja sivele leikatulla sivulla leivän pintaa. Paista pannulla muutama siivu halloumia. Pilko tomaatti ja kevätsipuli. Asettele leipien päälle ja ripottele lopuksi päälle pippuria ja aromisuolaa.

Alkuviikon varhaiskaalisalaatti sopi mainiosti halloumileipien kaveriksi.

Iloista kesälomaa meille lomailijoille ja muille tsemppiä työrutistuksiin!
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! Itse otin varaslähdön ja vietin jo tänään ekaa lomapäivää :) Taidetaanpa muuten tässä taloudessa tehdä halloumileipiä ekan lomapäivän iltapalaksi. Sen verran hyvä resepti ja kaikkia aineksia löytyy jääkaapista!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, samoin sinne! Halloumia olisi kyllä hyvä olla aina jääkaapissa - voi taikoa kaikkea kivaa :) Maukasta lomapäivän iltapalaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa! :) mä popsin eilen kaikki halloumit jääkaapista mutta pitää käydä hakemassa uusi satsi, nää sun leivät näytti ihanalta!

  Varhaiskaali pääsi mullakin vihdoin käyttöön, rousk rousk. Kesä on parasta aikaa kun on niin ihania, tuoreita kasviksia.

  Mahtavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, samoin sinne! Nautitaan kesästä ja ruoasta :D

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus