Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kevään ensimmäinen parsasalaatti


Jahas. Sitten olisi sen parsasalaatin vuoro, josta muutama postaus sitten mainitsin. Tämä on häikäilemättä kopioitu Janoisen persiljan reseptiarkistosta, ja se todettiin viikon takaisissa parvekepirskeissä erittäin toimivaksi. Parsahan tuntuu olevan jälleen kaikkien huulilla, kun kevätaurinko on alkanut porottaa ja kaupan vihanneshyllyiltä löytyy taas parsaa melko inhimilliseenkin hintaan. Ja miksei olisi. Parsa on kieltämättä yksi herkullisimpia kesävihanneksia, joka toimii makunautintona vaikka pelkän voin kera, mutta jota voi yhdistää vaikka mihin. Meidän kesägrillailujen vakiovaruste.


Kevään ensimmäinen parsasalaatti


1 nippu parsaa
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
sokeriherneen palkoja
pari vartta kevätsipulia
salaattisekoitusta
oliiviöljyä
parmesaania
pinjansiemeniä
suolaa
mustapippuria

Leikkaa parsoista kovat päädyt pois. Keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kääri hieman kypsyneet parsatangot ilmakuivatun kinkun viipaleisiin.

Paista pannulla sokeriherneitä niin, että ne saavat vähän väriä. Lisää lopuksi joukkon kevätsipulisilppu. Pidä lämpiminä.

Grillaa parsakääröjä kunnes ne saavat väriä. Sekoita herneet, kevätsipuli ja salaatti. Asettele päälle parsakääröt, lorauta päälle oliiviöljyä ja vuole joukkoon vielä parmesaanilastuja. Ripottele pinnalle nopeasti paahdettuja pinjansiemeniä sekä rouhittua mustapippuria.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus