Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Parvekepirskeet - Aura-perunasalaatti



Eilen avattiin oikein virallisesti parvekekausi sekä startattiin vappujuhlinnat, kun ihanat työkaverini istuivat parvekkeellamme nauttimassa skumpasta ja laskevasta auringosta yömyöhään saakka. Skåål ja kiitos vielä teille tytöt! :) Kuohuvan lisäksi tietysti grillailtiin ja syöpöteltiin vappuruokia.

Aura-perunasalaatti


8 perunaa
1 omena
1 iso sipuli
2 kevätsipulin vartta
1 ruukku rucolaa
1 pussi Aura-murua

2 prk kermaviiliä
1/2 dl sinappia
mustapippuria

Kuori ja keitä perunat. Perunalajikkeeksi kannattaa valita kiinteä lajike, jotta perunat eivät keitettäessä ja pilkottaessa hajoa. Kuutioi perunat sekä kuorittu omena. Hienonna sipuli, kevätsipulin varret sekä rucola. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Sekoita kermaviili ja sinappi sekä mausta mustapippurilla. Lisää kastike salaattiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.

Aura-perunasalaatti nautittiin bratwurstien, pippurimakkaran, valkosipulileivän sekä parsasalaatin kera. Parsasalaatista bloggailuja myöhemmin :)


Ja aamupalaksi sitten eilisillan jämiä. Maistui vielä tänäänkin. Aurinkoista lauantaita ja vapun odotusta teille!
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kannatta keittää perunat kuorineen ja antaa jäähtyä, sit paloittelee jää vähä vitamiinejäkin : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kuoret voi hyvin jättää mukaankin! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus